AK PARTİ, ADANA BÜYÜKŞEHİR İÇİN KOCAİSPİR İLE ABDULLAH DOĞRU ARASINDA TERCİH YAPACAK

Yerel seçim özellikle Adana’da büyük heyecan yaratırken, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Adana milletvekili Abdullah Doğru ile Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir arasında bir tercih yapacağı ve her ikisinden birinin  Adana Büyükşehir Belediyesine aday gösterilmesine kesin gözüyle bakıldığı öğrenildi.

.Yüreğir Belediye Başkanlığı$na da geçmişte yaptığı büyük hizmet ve başarılarla adını duyuran Mahmut Çelikcan’ın yeniden aday gösterileceği ve Yüreğir halkından destek alarak seçileceğine inanıldığı belirtildi .Seyhan ilçesinde de AKP Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Şule Özülkü’nün kadın aday olarak Belediye Başkan aday gösterilmesinin sürpriz olmayacağı görüşü ağır basıyor.

(HABER MERKEZİ)-Mahalli seçimler tüm ülkede olduğu gibi Adana’da da giderek heyecan yaratmaya başlarken, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru ile Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir arasında yarış olduğu öğrenildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden alınan kulis bilgilerine göre AKP, Adana’da Fatih Kocaispir ile Abdullah Doğru arasında bir tercih yaparak adayını açıklayacak.

YÜREĞİR’E ÇELİKCAN MI?

Adalet ve Kalkınma Partisi’ne yakın çevrelerden alınan bilgilere göre, daha önce Yüreğir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde büyük hizmetlere imza atan Mahmut Çelikcan’ın da Yüreğir ilçe belediye başkan adaylığına kesin gözüyle bakıldığı öne sürülüyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor