AK PARTİ ADANA BÜYÜKŞEHİR’E FATİH KOCAİSPİR KESİN GİBİ

(HABER MERKEZİ)-Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir’in aday gösterilmesinin kesinlik kazandığı, ancak şehit düşen askerler nedeniyle açıklamanın ertelendiği bildirildi.

Yüreğir Belediye Başkanlığı döneminde büyük hizmetlere imza atan ve halkın desteğini sağlayan Kocaispir’in Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının önümüzdeki günlerde açıklanmasının beklendiği bildirildi.

ÖMER ÇELİK’TEN AÇIKLAMA

Öte yandan  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik te, partinin yapacağı seçim beyannamesini açıklayacağı aday tanıtım toplantısının ertelendiğini bildirdi. Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla ertelenmiştir. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor