BADOU N’DİAYE DE AYRILIYOR

Adana Demirspor’da Kevin Rodrigues, Younes Belhanda ve Jonas Svensson’un ardından bir ayrılığın daha gerçekleşmek üzere olduğu bildirildi. Badou N’Diaye’nin Pendikspor ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Pendikspor ile Badou N’Diaye arasındaki anlaşmanın detayları da netlik kazandı. Tecrübeli futbolcunun, İstanbul ekibiyle 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Badou N’Diaye bu sezon Adana Demirspor’da 11 maça çıktı. Senegalli orat saha bu mücadelelerde herhangi bir skor katkısı üretemedi. 33 yaşındaki oyuncunun Adana Demirspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025’te sona erecek. Badou N’diaye’nin güncel piyasa değeri 1 milyon euro. Diambars altyapısında yetişen Badou N’Diaye, daha sonra Bodo/Glimt, Osmanlıspor, Galatasaray, Stoke City, Trabzonspor, Fatih Karagümrük, Al Ain ve Aris Selanik formaları giydi.

Öte yandan Adana Demirspor, Çarşamba günü saat 19.00’da kendi saha ve seyircisi önünde Türkiye Ziraat Kupası 5.Turu’nda karşılaşacağı 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam etti. Mavi-Lacivertliler’de antrenmanda morallerin oldukça kötü olduğu gözlendi. Bütün futbolcuların akıllarının Rizespor maçında kaldığı ve kötü zeminden çok etkilendikleri belirtildi. Başka teknik sorumlu Timuçin Cengiz Hoşfikirer olmak üzere, Stambouli, Yusuf Erdoğan da zemin konusunda adeta isyan ettiler. Timuçin Cengiz Hoşfikirer, “Normalde iyi bir zeminde oynandığı zaman ambiyansı iyi olan iki takımın maçıydı. Eşdeğer takımlardı, maalesef zeminden dolayı. Artık 20.yüzyılda yaşıyoruz, teknolojiden bahsediyoruz. Bu zeminlerin ülkemizde büyük sorun olduğunu görüyorum. Oynayan oyuncular insan, bizim çocuklarımız. Hepsi birbirinden değerli oyuncular, bunlar için herhangi bir maç öncesi her şeylerini yapıyorsunuz, fakat maçlarda onların sağlığını koruyacak, onları riske atacak hiçbir şeyin önüne geçemiyoruz. Bu başlıca zeminden kaynaklanıyor. Böyle havalarda mücadelenin üst düzey olduğu, artık taktik işlemiyor, ceza saha ına en çok uzun top atanların gol atacağını maçtan önce söylemiştim” dedi.

Antrenör Serkan Damla da kupadaki karşılaşacakları 24 Erzincanspor maçıyla ilgili şunları söyledi; “Giden futbolcular bizi fazlasıyla etkiledi. Elimizdeki kadroyla çıktığımız Rizespor karşısında iyi oynamamıza rağmen şanssız bir gol yiyerek sahadan 1-0 mağlup ayrıldık. Futbolcularımı kötü zemine rağmen gösterdikleri performanslarından dolayı kutluyorum. Kupada karşılaşacağımız 24 Erzincanspor’u fazla tanımıyoruz. Ama buraya kadar geldiklerine göre iyi bir takımla oynayacağız. Biz kupada ne kadar ileriye gidersek oraya kadar gideceğiz. Rakibimizi küçümsemiyoruz, futbolcularıma da bunu anlatıyorum. Rakibini küçümserken hata yaparsınız. Şimdi Rizespor maçını unutup, 24 Erzurumspor maçına odaklanacağız. Seyircimizin de desteğiyle rakibimizi yenip bir üst tura çıkmak istiyoruz” diye konuştu.(HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor