BÜLENT ALPER’ DEN ADANA SEYHAN YILDIRIMSPOR’A SPONSORLUK DESTEĞİ

Adana’nın tanınmış diş doktorlarından, İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan aday adayı Bülent Alper’den, Adana Seyhan Yıldırımspor’a sponsorluk desteği geldi.

2023/2024 Sezonunda TVF Voleybol Erkekler Alpaslan Endüstri 1.liginde 12 takımın bulunduğu B grubunda mücadele etmekte olan ve ligde 7.nci sırada bulunan Adana Seyhan Yıldırım Spora deplasmanda oynayacağı Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor Kulübü  ile karşılaşacak.

Diş Doktoru ve Yüreğir Belediye Başkan Adayı Bülent Alper, Adana Seyhan Yıldırımspor’un Adnan Menderes Kapalı Spor Salonunda yapmış olduğu antrenmana gelerek maç öncesinde sporculara başarı dilekleri iletti.

Bülent Alper, “Adana’mızı Türkiye Voleybol Erkekler Alpaslan Endüstri 1’nci Ligi’nde imkânsızlıklara rağmen başarı ile temsil eden Adana Seyhan Yıldırım Sporu yakından takip ettiklerini, 2022/2023 Sezonunda 58 takım arasından 2 ligden 1 lige yükselme başarısının gözardı edilemeyeceğini, 2023/2024 sezonunda herhangi bir destek almadan yürüttükleri mücadeleyi takdirle karşıladıklarını, ligin güçlü takımlarından Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor Kulübü ile oynayacakları maç öncesinden imkanlar ölçüsünde takıma destek verdiklerini belirterek bundan sonrada Adana’mız için mücadele eden Seyhan Yıldırım Spora elimizden gelen katkıyı sağlayarak şehrimiz adına bu armanın yanında olacağız. Ayrıca 2024 Yılı 31 Martta yapılacak yerel seçimlerinde Yüreğir Belediye Başkanlığını kazanmaları halinde sporun ve sporcunun yanında olarak her türlü desteği sağlayacağız” dedi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor