ŞİMŞEK GALİBİYETİ UNUTTU

Adana Demirspor, Hikmet Karaman yönetimindeki ilk maçında konuk ettiği Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak, ligde üst üste dördüncü maçından da galibiyet alamadan ayrıldı.

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada Adana Demirspork, 52.dakikada Emre Akbaba ile öne geçti. Ankaragücü 63.dakikada Pedrinho’nun golüyle zorlu deplasmandan bir puanla ayrıldı. Böylece Adana Demirspor, Hikmet Karaman yönetimindeki ilk maçtan bir puanla ayrılmış oldu. Bu sonuçla ligde galibiyet hasreti dört maça çıkan, son 11 maçında sadece bir k ez galibiyet alabilen Mavi-Lacivertliler, puanını 30’a, Ankaragücü ise 25’e yükseltti.

Karşılaşmada ilk gol Adana Demirspor’dan geldi. Akintola, orta alandan aldığı topu soldaki Yusuf Erdoğan’a verdi. Yusuf Erdoğan’ın soldan içeri vuruşunda top kaleci Bahadır’dan sekerek Emre’nin önünde kaldı. Emre’nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Bu golden 11 dakika sonra Ankaragücü beraberilği yakaladı. Serbest vuruşta topun başına geçen Pedrinho’nun vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelede 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Karaman, “Bu benim ilk maçım ve 3 puanla başlamak istiyorudk. 1-0 öne geçtik ama daha sonra gelen frikik golüyle beraberlik oldu. Genel olarak maçın analizine baktığımızda Adana Demirspor’un 20 gülünü atmış ve bu gollere katkı sağlamış oyuncu grubu yok. Bir değişimimiz var ve zaman zaman pozisyonlarda zorluklar yaşadık. Pozisyondaki oyuncularımızın yerlerini doldurduğumuz zaman, takım geliştiğinde ortaya farklı bir Adana Demirspor çıkacak. Çok kolay topları kaybettik. Bunu da geliştirmemiz lazım. Önümüzde bir Beşiktaş maçı var. Bunun için de antrenman yapmak gerekiyor. Onun için geldik zaten biz buraya. Dolayısıyla oyuna genel baktığıda belik biz daha net pozisyona girmiş olabiliriz. Emre’nin bir net pozisyonu var. Beraberlik skoru normal bir skor diyebiliriz” diye konuştu.

Başkan Murat Sancak ile görüştüklerini ve yeni transferlerin yapılacağını söyleyen Karaman, “Murat başkan ile görüştük ve yoğun bir trafik var. Mutlaka transfer yapılacak. Bugün disiplinli olmasak çok daha farklı tabloda görebilirdik. En azından oyuncular biraz daha disiplinli, biraz daha mücadeleci örnek gsöterdiler. Oyun olarak asla yeterli değil. Bunun için de dediğiniz gibi pozisyon oyuncuları çok önemli. Bu oynayan oyuncularımız kulübede bile değildi. Çünkü öyle bir kaliteli takım vardı. Zaman içinde göreceğiz, mutlaka o fiziksel tempomuzu, dayanıklılığımızı da arttırmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor