KAPLAN’IN DÜŞÜŞÜ SÜRÜYOR: 4-0

STAD: 11 Nisan Stadyumu

HAKEMLER: Erkan Özdamar (**), Seyfettin Ünal (**), Abdülhamit Söyler (**)

ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR: Aydın Bağ (***), Mehmet Yiğit (***), Barış Gök (***), Semih Karadeniz (***), Urie-Michel Mboula (***), Emanuel Dening (**) (Dk.80 Aldair **), Cumali Bişi (***) (Dk.84 Adem Eren Kabak **), Guy Landel (***) (Dk.84 İshak Çakmak **), Olivier Thill (**) (Dk.71 Kadeem Harris ***), Barış Ekinciler (***), Marco Paixao (***)

ADANASPOR: Ahmet Said Kıvanç (*), Mehmet Feyzi Yıldırım (*), Evren Korkmaz (*), Fatih Kurucuk (*), Ferhat Katipoğul (*), Kubilay Aktaş (*) (Dk.Harun Alpsoy *), Dimitri Oberlin (*), Abdoulaye Dabo (*), Hakkı Türker (*) (Dk.46 Check Diakite *), Burhan Tuzun (*) (Dk.74 Samuel Yepie *), Metehan Altunbaş (*)

GOLLER: Dk.20, Dk.79 (P) Marco Paixao, Dk.70 Barış Ekincier, Dk.85 Kadeem Harris (Astor Enerji Şanlıurfaspor)

SARI KARTLAR: Evren Korkmaz, Kubilay Aktaş, Ferhat Katipoğlu (Adanaspor)

 

Adanaspor’da kötü gidiş Şanlıurfaspor karşısında da devam etti. Turuncu-Beyazlılar, hafta içerisinde kupa maçında Fenerbahçe’den 6 gol yedikten sonra dün de Şanlıurfaspor karşısında 4 gol yedi.  Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra teknik direktör Mustafa Kaplan’la yollar ayrılmış, takım altyapı sorumlusu Eyüp Arın’a teslim edilmişti. Maçın gollerini 20.dakika ve 79.dakikada penaltıdan Marco Paixao, 70.dakikada Barış Ekincier ve 85.dakikada Kadem Harris kaydetti. Adanaspor bu mağlubiyetle 20 puanda kalırken, rakibi Şanlıurfaspor’da puanını 19’a yükselterek Turuncu-Beyazlılarla puan farkını bire indirmiş oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

9.dakikada gelişen Adanaspor atağında Burhan Tuzun’un çektiği şut kaleyi bulmuyor.

14.dakikada Adanaspor köşe vuruşu kazandı. Hakkı Türker’in kullandığı köşe vuruşuna hiçbir Adanasporlu futbolcu dokunamayınca pozisyon sona erdi.

20.dakikada gelişen Şanlıurfaspor atağında Olivier Thill’in pasını çok iyi değerlendiren Marco Paixao düzgün bir vuruşla topu Adanaspor filelerine yollayarak durumu 1-0 yaptı.

Şanlıurfaspor, 25.dakika ve 27.dakikada Barış Ekincier ile gol şansı yakalasada bundan yararlanamadı.

40.dakikada gelişen Şanlıurfaspor atağında topla buluşan Cumali Bişi için yardım hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Bu dakikadan sonra her iki ekibin çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince de soyunma odasına Şanlıurfaspor 1-0 önde girdi.

İkinci yarıya Adanaspor oyuncu değişikliği yaparak başladı. Hakkı Türker oyundan çıkarken, Check Diakite oyuna dahil oldu.

63.dakikada Şanlıurfaspor köşe vuruşu kazandı. Barış Ekincier’in kullandığı köşe vuruşunda hiçbir futbolcu dokunamayınca pozisyon sona erdi.

70.dakikada Şanlıurfaspor farkı ikiye çıkardı. Gelişen atakta günün başarılı isimlerinden Barış Ekincier’in golüyle durum 2-0 oldu.

71.dakikada Şanlıurfaspor’da Olivier Thill oyundan çıkarken, yerine Kadeem Harris oyuna girdi.

74.dakikada Adanaspor’da iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. Kubilay Aktaş ve Burhan Tuzun oyundan çıkarlarken, yerlerine Harun Alpsoy ile Samuel Yepie oyuna giren isimler oldu.

79.dakikada Şanlıurfaspor penaltı kazandı. Topun başına golcü futbolcu Marco Paixao geçti. Marco, düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturarak durumu 3-0’a getirdi.

84.dakikada Şanlıurfaspor, iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Guy Landel’in yerine İshak Çakmak, Cumali Bişi’nin yerine de Adem Eren Kabak oyuna girdiler.

85.dakikada Şanlıurfaspor farkı 4’e çıkaran golü buldu. İkinci yarıda oyuna giren iki isim olan Aldair’in pasını çok iyi değerlendiren Kadeem Harris tabelayı 4-0 yapan golü kaydetti. Bu golden sonra Adanaspor’ın farkı düşürme çabası sonucu değiştirmedi ve maçta Şanlıurfaspor’un 4-0 üstünlüğüyle sona erdi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor