ŞİMŞEK, KARTAL’A KONUK OLUYOR

Adana Demirspor, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Bugün saat 20.00’da oynanacak maçı Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Abdullah Bora Özkara yaparken, Ömer Faruk Turtay da dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Mavi-Lacivertliler geçen hafta oynadığı iki karşılaşmada da hayal kırıklığı yaşadı. Önce kupada Türkiye 2.Lig ekpilerinden 24Erzincanspor’a elendikten sonra, daha sonra Ankaragücü karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen 1-1 berabere ayrıldı. Özellikle kupadan elendikten sonra takımın başına Hikmet Karaman getirildi. Takımla bir antrenmana çıkan Hikmet hocayla çıkılan Ankaragücü karşısında da ilk yarıda iyi bir performans göstererek soyunma odasına 1-0 önde giren Adana Demirspor, ikinci yarıda rakibinin ataklarına karşılamakta zorluk çekti ve Ankaragücü’nün kazandığı frikikten yediği golle de sahadan 1-1 berabere ayrılarak taraftarlarını üzmüştü. Beşiktaş da ligde düşmeme mücadelesi veren Pendikspor karşısında 4-0 gibi şok bir yenilgi aldı. Mavi-Lacivertlilerin, yaralı Kartal karşısında nasıl bir onbirle çıkacağı merak ediliyor.

Dün takımla birlikte antrenmana çıkan Hikmet Karaman, futbolcularını Beşiktaş maçına motive etmeye çalıştığı ve onları uyararak daha dikkatli olmaları konusunda uyardığı görüldü. Hikmet Karaman’ın Ankaragücü maçından sonra yaptığı açıklamada, “Oyun olarak asla yeterli değil. Bunun için de dediğiniz gibi pozisyon oyuncuları çok önemli. Bu oynayan oyuncularımız kulübede bile değildi. Çünkü öyle bir kaliteli takım vardı. Zaman içerisinde göreceğiz. Mutlaka o fiziksel tempomuzu, dayanıklılığımızı da arttırmamız gerekiyor” dedi. Hikmet Karaman, Murat Sancak ile görüştüklerini ve transferler ile eksik oyuncuların yerlerinin dolacağını belirterek, “Murat Başkan ile görüştük ve yoğun bir trafik var. Mutlaka transfer yapacaklar. Transferlerin de kısa zamanda yapılarak takıma katılacaklarını söylediler. Ben de başkanıma güveniyorum” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor