ADANASPOR 70.YILINI KUTLADI

Adanaspor’un 70.yılı dolayısıyla Başkan Bayram Akgül teknik heyet, futbolcu ve personellerle birlikte yemekte bir araya geldi. Yemekte ayrıca 70.yıl onuruna özel pasta kesildi.

Uzun zaman sonra futbolcularla bir araya gelen Başkan Akgül onlarla sohbet etme fırsatı bulduğunu söyledi ve bu yemeğin onlara bir nebze moral olduğu kanaatindeyim dedi. Bayram Akgül, “Şu anda zor günler geçiyoruz. Bu 70.yılımızda bu durumda olmak istemezdik. Ama buradan çıkmasını da bilecek olan bizleriz. Teknik Direktör arayışımız devam ediyor. Şimdilik altyapı hocamız Eyüp Arın’la devam etmek zorundayız. Ona çok güveniyoruz, ne zaman ihtiyacımız olsa hemen takımın başına geçiyor. Tam bir Adanasporlu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Teknik Direktör sorununu çözdükten sonra hocamızla birlikte bir araya gelerek transfer konusunda neler yapıp yapamayacağımızı konuşacağız. Şu anda tek düşüncemiz takımı bu kötü günlerden kurtarıp daha iyi günlere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bunun için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Futbolcularımızdan tek isteğim, vargüçleriyle mücadele etsinler, gerisinin geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

Öte yandan Turuncu-Beyazlılar’da Cuma günü oynanacak Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıkları da devam ediyor. Eyüp Arın yönetiminde çalışmalarını sürdüren futbolcuların oldukça moralsiz oldukları gözlendi.  Diğer taraftan doğum günü olan Mehmet Feyzi Yılıdrım’a da saha ortasında getirilen pasta kesildi ve doğum gününü kutladılar. Mehmet Feyzi Yıldırım, “Arkadaşlarımla birlikte doğum günümü kutladığım için çok mutluyum. Bu mutluluğumuzu Cuma günü kendi sahamızda oynayacağımız Keçiörengücü yenenerek perçinlemek istiyoruz. O zaman bu doğum gününün anlamı olur” dedi.

Teknik Direktör Eyüp Arın da Şanlıurfaspor maçının ardından yaptığı açıklamada bu skoru hazmedemeyeceğini belirtti. Arın, “Hafta içi oynadığımız kupa maçının tabii ki fiziksel ve zihinsel yorgunluğu vardı. Buraya gelirken hazırlığımız sadece mental anlamında oldu. Şanlıurfaspor ile önemli bir maça çıkıyorduk fakat maçın görüntüsü, başlangıç görüntümüz ile uyuşmayan bir müsabaka oynadık. Yani tamamen Şanlıurfa’nın istediği yönde, istediği şekilde giden bir maçtı. Yani bana göre skor benim hazmedebileceğim bir skor değil ama futbolcularım bunu kendilerine yakıştırıyorsa buna da diyecek bir şeyim yok. Bugün sahadaki Şanlıurfaspor’u tebrik ediyorum. Oyuncularımın da başını kaldırmalarını istiyorum. Çünkü şimdi Cuma günü önümüzde daha önemli bir maç olan Ankara Keçiörengücü maçı bizleri bekliyor. Tüm konsantrasyonumuzu bu maça vereceğiz” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor