Meryem Türktekin, Ahmet Davutoğlu’nun yardımcısı oldu

Gelecek Partisi’nin 2. Olağan Kongresi’nin ardından Parti Başkanlık Kurulu (PBK) üyeleri belirlendi. daha önce Partinin Çevre ve İklim Politikaları Başkanlığı görevini yürüten Meryem Türktekin, yeni dönemde Doğa, Çevre ve İnsan Hakları Genel Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

***

ADANA (BÖLGE) – Gelecek Partisi’nin 2. Olağan Kongresi’nin ardından Parti Başkanlık Kurulu (PBK) üyeleri belirlendi. Partinin yeni genel merkez yönetiminde Meclis çalışmaları nedeniyle milletvekili olan eski yöneticilerin yer almadığı görüldü. Gelecek Partisi Genel Başkan Vekili olarak Ayhan Sefer Üstün görevlendirilirken, daha önce Partinin Çevre ve İklim Politikaları Başkanlığı görevini yürüten Meryem Türktekin, yeni dönemde Doğa, Çevre ve İnsan Hakları Genel Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Önceki dönemde Partinin Genel Sekreterliği görevini yürüten Hasan Seymen yeni dönemde Genel Sekreter ve Parti Sözcüsü olarak görevlendirildi.

LİYAKAT SAHİPLERİNE ÖNEMLİ GÖREVLER VERİLDİ

Gelecek Partisi PBK’da görev alan diğer Genel Başkan Yardımcılarının isimler şu şekilde: Siyasi İşler ve İçişleri Başkanlığı: İzzettin Küçük, Teşkilat Başkanlığı: Ömer Ünal, Seçim İşleri Başkanlığı: Rumi Bekiroğlu, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanlığı: Ali Aydın, Yerel Yönetimler Başkanlığı: Hasan Hüseyin Bozok, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı: Mustafa Gözel, Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığı: Feramuz Üstün, Ekonomi Politikaları Başkanlığı: Feridun Bilgin, İletişim Başkanlığı: Engin Keskinel, Dış Politika Ve Savunma Başkanlığı: Ümit Yardım, Bilişim ve Ar-Ge Başkanlığı: Selami Çalışkan, İdari ve Mali İşler Başkanlığı: Abdullah Başçı, Kadın Politikaları Başkanlığı: Aynur Algül, Gençlik ve Spor Politikaları Başkanlığı: Muhammet Mustafa Çakmakçı, Eğitim ve Bilim Politikaları Başkanlığı: Yusuf Ziya Özcan, Sağlık Politikaları Başkanlığı: Alptekin Hocaoğlu, Gıda Güvenliği ve Tarım Başkanlığı: Berna Burçak Başbuğ Erkan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Başkanlığı: Can Cankesen,Sanayi ve Teknoloji Başkanlığı: Ferhat Esener, Ticaret Başkanlığı: Alaattin Fırat, Şehircilik Başkanlığı: Haydar Çiftçi, Kültür ve Turizm Politikaları Başkanlığı: Yeşim Karadağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Başkanlığı: Zekayi Doğan, Ulaştırma ve Altyapı Başkanlığı: Ali Rıza Abdik.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor