ADANA DEMİRSPOR HATAYSPOR’U KONUK EDİYOR

Trendyol Süper Lig’in 23.haftasında Adana Demirspor, Hatayspor’u konuk ediyor. Ligde 31 puanla 7.sırada bulunan Mavi-Lacivertliler, 22 puan ile 16.sırada bulunan Hatayspor’un mücadelesi 27 Ocak Cumartesi (bugün) saat 19.00’da Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak.

Mavi-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Yeni Adana Stadyumu’nda 27 Ocak Cumartesi (bugün) saat 19.00’da karşılaşacağımız Hatayspor maçının biletleri Perşembe günü satışa çıktı. Yalnızca gideşedn alımlarda geçerli olmak üzere, kadın, öğrenci ve engelli taraftarlarımıza tüm tribünlerde maç biletleri 40 TL olacaktır. Bilet satışları kademeli olacaktır, alt tribünlerde bilet tükenmesi durumunda üst tribünler de satışa açılacaktır” denildi. Maç biletinin fiyatları ise şöyle; Batı tribün üst 100 TL, Batı tribün alt 150 TL, Kale arkaları alt 100 TL, Kale arkaları üst 80 TL, Maraton üst 100 TL, Maraton alt 150 TL, Güney balkon 150 TL.

Diğer  taraftan Adana Demirspor, Hatayspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Mavi-Lacivertliler, Beşiktaş karşılaşmasında kırmızı kart gören Yusuf Barasi dışında aynı kadroyla Hatayspor karşısına çıkması bekleniyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Beşiktaş karşısında çok iyi mücadele ettik. 10 kişi kaldığımız dönemde de rakibimizin ataklarına başarılı bir şekilde cevap verdik. Hatayspor karşısında da aynı mücadeleyi gösterdiğimiz takdirde kazanacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızın stada gelerek bizleri desteklemeleri ve maç sonunda hep birlikte evlerimize mutlu bir şekilde gidelim” dedi. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak Adana Demirspor-Hatayspor maçını Mert Güzenge yönetecek. Güzenge’nin yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Abdullah Uğur Sarı yaparken, Batuhan Kolak da dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor