ADANASPOR’DA TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR: 2-1

STAD: Yeni Adana Stadyumu

HAKEMLER: Feridun Daldaş (**), Özgür Ertem (**), Hasan Erdoğan (**)

ADANASPOR: Arda Akbulut (**), Mehmnet Feyzi Yıldırım (**), Evren Korkmaz (**), Fatih Kurucuk (**), Hakkı Türker (**), Dimitri Oberlin (**) (Dk.63 Metehan Altunbaş **), Harun Alpsoy (**) (Dk.90 Hakan Eroğlu ?), Abdoulaye Dabo (**), Check Diakite (**) (Dk.80 Burhan Tuzun **), Samuel Yepie (**) (Dk.80 Devran Şenyurt **), Junior Fernandes (**)

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ: Metin Uçar (**), Uğur Akdemir (**), Ahmet Kesim (**), Alihan Kubalas (**), Muharrem Cinan (**), Gboly Ariyibi (**) (Dk.71 Ahmet Yazar **), Jurgen Bardhi (**), Selim Ilgaz (**) (Dk.58 Melih İnan **), Uerdi Mara (**) (Dk.71 Erkan Eyibil **), Mikail Okyar (**), Malaly Dembele (**) (Dk.58 Koray Kılınç (**)

GOLLER: Dk.8 Selim Ilgaz, Dk.75 Ahmet Yazar (Ankara Keçiörengücü), Dk.11 Samuel Yepie (Adanaspor)

SARI KARTLAR: Harun Alpsoy, Abdoulaye Dabo, Junior Fernandes, Metehan Altunbaş  (Adanaspor), Feridun Daldaş (Ankara Keçiörengücü)

 

Adanapor, mutlak galibiyet için çıktığı Ankara Keçiörengücü karşısında mağlup olmaktan kurtulamadı. Geçen hafta deplasmanda karşılaştığı Şanlıurfaspor karşısında farklı mağlup olan Turuncu-Beyazlılar, dün de kendi evinde seyircisi önünde Ankara Keçiörengücü’ne de 2-1 yenilince 20 puanda kalarak düşme tehlikesini iyice hissetmeye başladı. Adanaspor, kendi rakipleri olan Şanlıurfaspor ve Ankara Keçiörengücü’ne yenilerek ikili averajla da rakiplerinin gerisinde kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

8.dakikada konuk ekip Ankara Keçiörengücü 1-0 öne geçiyor. Malaly Dembele’nin pasını çok iyi değerlendiren Selim Ilgaz takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Adanaspor bu gole 3 dakika karşılık verdi. 11.dakikada Abdoulaye Dabo’nun asistinde topla buluşan Samuel Yepie düzgün bir vuruşla durumu 1-1’e getirdi.

Golden sonra her iki ekibin mücadelesi sonucu değiştirmeye yetmeyince soyunma odasına 1-1 beraberlikle girdiler.

49.dakikada Adanaspor’dan Samuel Yepie şansını denese de gol kaydına muaffak olamadı.

52.dakikada Ankara Keçiörengücü’nden Jurgen Bardhi’nin çektiği şut kaleyi bulmadı.

58.dakikada Ankara Keçiörengücü takımı iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Selim Ilgaz ve Malaly Dembele oyundan çıkarken yerlerine Melih İnan ve Koray Kılınç oyuna girdiler.

63.dakikada Adanaspor’da Dimitri Oberlin oyundan çıkarken yerine Metehan Altunbaş oyuna dahil oldu.

71.dakikada Ankara Keçiörengücü iki oyuncu oyuncu değişikliği birden daha yaptı. Gboly Ariyibi’nin yerine Ahmet Yazar’ı, Uerdi Mara’nın yerine de Erkan Eyibil’i oyuna aldı.

75.dakikada gelişen Ankara Keçiörengücü atağında Ahmet Yazar, takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

80.dakikada Adanaspor’da iki oyuncu değişikliğine birden gidildi. Check Diakite ile Samuel Yepie oyundan çıkarlarken, yerlerine Burhan Tuzun ve Devran Şenyurt oyuna girdiler.

Bu dakikadan sonra Adanaspor’un beraberlik çabası sonucu değiştirmedi ve maçta Ankara Keçiörengücü’nün 2-1 galibiyetiyle sona erdi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor