ŞİMŞEK ATEŞLE OYNUYOR

Süper Lig’ni 23.haftasında konuk ettiği Hatayspor’a 1-0 yenilen Adana Demirspor’da kötü gidişat devam ediyor. Mavi-Lacivertliler, son 13 maçta sadece 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

Süper Lig’de bu sezon sergilediği kötü performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Adana Demirspor, Adana’da oynanan karşılaşmada son 10 maçta galibiyet alamayan Hatayspor’a mağlup oldu. Mavi-Lacivertliler, l igin 11.haftasıyla başlayan süreçte 1 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 12 gol atan Adana Demirspork, kalesinde 16 gol görüd. Mavi-Lacivertliler bu periyotta Ziraat Türkiye Kupası’nda Türkiye 2.Lig takımlarından 24Erzincanspor’a mağlup olarak elendi. Adana Demirspor, ligdeki son 6 maçından ise 2 mağlubiyet ve 4 beraberlikle ayrılarak galibiyet elde edemedi.

Mavi-Lacivertliler, Hatayspor maçını isabetli şuta tamadan tamamladı. Adana Demirspor, karşılaşmada 13 şut atarken, hiçbiri kaleyi bulmazken, geçen hafta oynadığı Beşiktaş maçında da 6 şut çekerken, yine isabetli şutu yoktu. Mavi-Lacivertliler’in oynadığı son 2 maçta rakip kalelere isabetli şutu bulunmuyor. Başkan Murat Sancak, maç esanısnad sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hakemi eleştirerek, “Adana’da statta büyük bir komedi oynanıyor. Statta siyah formalı biri var diyorlar ama ben göremiyorum. TFF’nin de MHK’nın da gördüğünü düşünmüyorum. Net ortada. Oynatmıyor, oynattırmıyor. En az 13 dakika uzaması gereken maçı 7 dakika uzattı” ifadelerini kullanırken, Adana Demirspor taraftarları ise Başkan’ın paylaşımlarının altına yorumlarını paylaştı. Taraftarlar sahada takımın kötü olduğunu ve giden isimlerin yerine transfer yapılmamasını eleştirdi.

Taraftarların bazılarının sosyal medyadan paylaşımları da şöyle;

ALPER: Bu doğru artık kimse Kemal Sunal izlemiyor, Demirspor izliyor ben artık komedi yerine Demirspor izliyorum. Kimin ne oynadığı belirsiz Nani’den forvet olursa anca golü kendi kalesine atar. Yeni gelen Nurani ona çok gülüyorum. Topu alıyor, çevresinde dönüyor bir geri gidiyor, bir ileri. Tam komedi transfer demek illaki yabancı oyuncu değil, 2 tane 2.ligden forvet getirilseydi daha iyi olurdu. Forvetsiz, kanatsız ayınmı oynanır madem yabancı oyuncu transferi zor, ligde kalmak için hiç olmazsa 2.ligden 3 veya 5 topçu getirilebilirdi, kiralık veya yabancı liglerin 2.liginden bu da zor bir şey.

REHA: Maç değil 7 dakika, 17 dakika dahi uzatılsa gol atamazdık. Kulüp maddi sıkıntı içerisinde olduğu net, kriz iyi yönetilemiyor. Takımın beyni, omurgası dediimiz en az 6 üretken futbolcumuz Eylül ayından beri para alamadıkları için takımdan ayrıldılar. Kasada, başkanda maalesef para bitti, umarım kriz daha da büyümez.

GÖK MAVİ: Sayın başkanım çok kötü transferler yapmaya başladınız ya da sizi zor duruma düşüren transferler yaptırıyorlar. Pendik’e bakın ne transferler yaptılar, sezon sonuna kadar Fenerbahçe, Galatasaray’dan futbolcu kiralayın yoksa ligden düşecez, unutmayın düşenin dostu olmaz.

TOROSLU ADS’Lİ: Başkanım haklı olabilirsiniz ama seon başında bu takım hakemleri de kaleye sokmuyormuydu. Ne oldu şimdi saat gibi işleyen bu takımın kolunu, kanadını kırdın, sıradan bir takıma döndürdün. Vallahi utanıyorum, nerde benim Türkiye’nin 2.takımı olan ADS’m, hiç değilse küme düşmeyecek kadar transferlerin hemen yapılması şart oldu. Bir bildiğin varda bizmi bilmiyoruz. Dobra bir insan olduğunuza inanıyoruz, hiç değilse Ertaç, Badu kalsın, Yusuf da kalsın. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor