ŞİMŞEK, PENDİK’İ EZBERLİYOR

Adana Demirspor, 4 Şubat Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Hikmet Karaman, saha ortasına tahta getirterek futbolculara Pendikspor maçının taktiklerini anlattı.

Hikmet Karaman, Hatayspor maçının ardından takımının performansını ve mağlubiyeti değerlendirdi. Karaman, “Beşiktaş maçında da istatistiklerde iyiydik ama maalesef. Hatayspor karşısında da kendi kalemize attığımız gol ile yenildik. Rakibimiz iyi kapandı, denemelerimiz var iyi vuruşlar yapsak ve beraberlik en azından olabilirid. Kendi evimizde mağlup olmamamız gerekiyor o bakdan eleştirilmeyi almak zorundayız. Evimizdeki kayıbı telafi etmek zorundayız. Stad dinlenmelidir. Bir gün önce Adanaspor burada maç oynadı, belki dışarıdan güzel gözüküyor ama bu sahanın dinlenmesi lazım. Değişmeli oynanabilir, ancak fikstüre bir daha baktım biz deplasmana gidiyoruz, Adanaspor’da deplasmana gidiyro. Şimdi içeri geleceğiz, onlar da içeri gelecek. Bu bir mazeret değil ama sahanın bazı bölümleri inanılmaz derecede ağır. Kendi çerisine çekilen ve uzun oynayan takımlar için zemin bozukluğu müthiş derecede avantaj sağlıyor. Biz ikinci yarı yüzde 70 topa sahip olduk ama o iyi paslar bir türül olmuyor. Bunu yetkililerin göz önünde bulundurması gerekiyor. Taraftarlarımız geldi, bizi yine destekledi, zaman zaman kızıyorlar ama biraz sabırlı olsunlar. Transfer edeceğimiz bazı oyuncu grupları var, onlar geldiğinde eksik mevkilerimiz çok daha farklı bir hale gelecek” diye konuştu. Diğer taraftan 2023-2024 sezonunda kombinesini alan taraftarlar, Antalyaspor maçı çekilişini kazananlar tesislere gelerek kaptan Stambouli ve Emre Akbaba ile fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.

STAMBOULİ İLE YOLLAR AYRILDI

Adana Demirspor’da ayrılıklar devam ediyor. Dün de takım kaptanı Benjamin Stambouli ile yolların ayrıldığı açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Benjamin Stambouli’nin, babasının vefatı sonrasındaki süreçte ailesinin yanında olması talebi neticesinde oyuncumuzla beraber aldığımız karar doğrultusunda karşılıklı anlaşarak yollarımızı yarımış bulunuyoruz. Stambouliye kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

2023-2024 kombine alan taraftar çekilişi (21.Hafta MKE Ankaragücü) futbolcu forması ve imzalı top kazananlar kazananlar belli oldu. Futbolcu forması ve imzalı top kazanan taraftarların formalarını ve toplarını 5 Şubat Pazartesi günü saat 15.00-17.00 saatleri arasında tesislerimizden alabilirler. Forma kazanan taraftarlar isimleri: Yiğit Uslu, Ahmet Körkün, Ege Bulut, Begüm Avcı, Hasan Dayan, Ömer Gençdoğan, Şeyhmus Coşkun, Ömer Erüs, Tuna Han Tuna, Cem Yılmaz, İsmail Cem Coşar, Sadık Çakmak, Bayram Eroğlu, Cevdet Kısacık, Murat Kaplan, Fatih Beluk, Berke Aydın, Yusuf Kanat, Samet Sayıca, Tuğba Keklik Tekeci ve Cüneyt Ulu. İmzalı top kazananların isimleri: Murat Ali Taniş, Ahmet Melih Yıldırım, Ömer Faruk Şimşek, Eren Özdüzenciler ve Mustafa Canbulat. Tesiste yemek kazananların isimleri: Muhammet Sarı, Hamit Güneş, Ahmet Bülgen, Hamza Özdaş, Mehmet Yanarkaya. Öte yandan tesiste yemek hakkı kazananlarla kulüp tarafından iletişime geçilerek planlama yapılacaktır.  (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor