ADANASPOR’DA MUSTAFA KEMAL KILIÇ DÖNEMİ

Adanaspor’da teknik direktör sorunu Mustafa Kemal Kılıç ile anlaşarak çözdü. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulüp Başkanımız Teknik Direktörlük konusunda Mustafa Kemal Kılıç ile yaptığı görüşme sonucu sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Teknik Direktörümüz Mustafa Kemal Kılıç’ın yardımcılıklarını Fuad Kınalı, Murat Özatak, Ercan Ünal ve kaleci antrenörü olarak Ayhan Kızılelma görev yapacaktır” denildi.

Turuncu-Beyazlılar’ı, daha önce 5 kez çalıştıran Kemal Kılıç, 6.kez Adanaspor’un başında olacak. Sezon başında görevi bırakan Kemal Kılıç, tam 189 gün sonra yeniden Turuncu-Beyazlılarla anlaştı. Kemal Kılıç, dünkü antrenmana katılarak futbolcularla kısa bir görüşme yaptı. Hocanın Cumartesi günkü Kocaelispor maçında takımın başında sahaya çıkacağı ifade edildi.

Öte yandan Adanaspor, 3 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 16.00’da deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Turuncu-Beyazlı futbolcuların antrenmanlarda oldukça hırslı oldukları gözlendi.  Bu hafta sonu oynayacakları Kocaelispor’dan puan veya puanlar alacaklarına inandıklarını söyleyen futbolcular, “Gerçekten bu takımı buraya kadar düşürdüğümüz için çok üzgünüz. Sahada elimizden geleni yapsak ta bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Bunun son örneği Keçiörengücü karşılaşmasında oldu. Çok fırsat yakalamıza rağmen ya son vuruşlarda kötüydük, ya da yanlış tercihlerde bulunduk. Keçiörengücü, ikinci yarı bir kez geldi o da gol oldu. Kısacası, biz atamadık, onlar attı. İnşallah bu kötü gidişi Kocaelispor maçıyla durduracağız” dediler. Öte yandan Kocaelispor-Adanaspor maçını Yasin Kol yönetirken, Kadir Beyaz ve Selim Şenöz yardımcılıklarını, Adem Cinek de dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor