ÇUKUROVA VE SONER ÇETİN’E DOKUNMAYIN YANARSINIZ!..

Önce, Soner Çetin kimdir ona bakalım..

Soner Çetin bir hukukçudur..

Kendisi ve tüm kardeşleri yüksek eğitim almış Adana’da parmakla gösterilen aileler  arasında yer almış, örnek gösterilmiş bir ailenin fertlerinden biridir..

İddiaları ve yazılanları hayretler içinde izliyoruz.. Adı geçen insanları Soner Çetin seçildikten kısa süre sonra  kadrosundan çıkarmış, şaibeli ihalecilere engel olmuş, Çukurova Belediyesi’ne girmelerini bile engellemiştir…

Adı geçen baba-oğulu Belediye Başkanı olduktan kısa süre sonra Belediye’ye sokmamış, iddia edilenlerin tümü geçmiş döneme dayalıdır ve Soner Çetin’e bağlanması kötü amaçlıların, siyasi gelecek bekleyenlerin tezgahıdır..

50 yılı aşkın gazetecilik yaptık ve devam ediyoruz.. Merhum Ali Sepici’den bu yana tüm Belediye Başkanlarını tanıdık, dostluk kurduk, hataları olduğunda aleyhlerinde, doğruları yaptığında lehlerinde haberler yaptık.. Kimseye düşmanlığımız da olmadı, görevimizin gereğini yaptık.

Kıskançlık en kötü hastalıklardan daha kötüdür.. Kıskançlar, hep kötülük üzerinden senaryo yazarlar, Soner Çetin de o senaryoyu yazanlara kurban edilemeyecek kadar halkta karşılığı olan biridir. Ziya Paşa ne demiş; “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.” Yani “İnsanın aynası yaptığı iştir”

Sayın Soner Çetin sadece Adana’da değil, Çukurova’nın tamamında yakından tanınan ve saygı duyulan bir ailenin avukat çocuğudur ve tümü yüksek tahsil görmüş ailenin fertlerinden biridir.. Birilerinin çıkarı için yıpratılacak aile da da birey  değildir Soner Çetin. Uğraşmayın kendisiyle. Yanlara kanmayın kıskanmayın, yardımcı olun Adana ve  Adana halkı adına..

Soner Çetin’e karalama kampanyası başlatanlara bir bakın ve şu sözü unutmayın;

 “Lafa bakarım laf mı diye, söyleyene bakarım adam mı diye”

Sayın Soner Çetin babamızın oğlu değildir.. Belki en az görüşenlerden biriyim, Belediyelere hiç uğramamak gibi bir yapım vardır ve uygularım.. Ama yiğidi öldürüp hakkını inkar edenlerden de değilim.. Bizim görevimiz topluma hizmet edenleri desteklemektir ve Soner Çetin, onlardan biridir..

Son söz; SONER ÇETİN’LE UĞRAŞMAYIN..

Peygamber efendimiz ne demiş; “Bir Elime Güneşi bir elime de Ay’ı verseniz, Vallahi kutlu davamdan vazgeçmem” 

Dokunmayın Soner Çetin’e, uğraşmayın..

Onun davası halka hizmet davasıdır. Hizmet edene destek olmakta vatandaşlık görevi, asaletin gereğidir.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor