ADANASPOR, 13’NCÜ MAĞLUBİYETİNİ ALDI: 1-0

STAD: Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu

HAKEMLER: Yasin Kol (**), Kadir Beyaz (**), Selim Şenöz (**)

KOCAELİSPOR: Gökhan Değirmenci (**), Mehmet Yılmaz (**), Yusuf Abdioğlu (**), Emir Ortakaya (22), Atila Turan (22), Josip Vukovic (**) (Dk.84 Fofana ), Ramil Şeydayev (**) (Dk.73 Cem Ekinci ), Candeias (*), Amaral (**), Dk.65 Yusuf Cihat Çelik **), Giorgi Beridze (**) (Dk.65 Barış Alıcı **), Douglas Tanque (**) (Dk.84 Kouakou *)

ADANASPOR: Ahmet Said Kıvanç (**), Ferhat Katipoğlu (**) (Dk.73 Mokelenge ), Fatih Kurucuk (**), Evren Korkmaz (**), Mehmet Feyzi Yıldırım (**), Harun Alpsoy (**) (Dk.73 Devran Şenyurt ), Hakkı Türker (**), Yepie Yepie (**) (Dk.43 Kubilay Aktaş **), Diakite (**), Dimitri Oberlin (**), (Dk.63 Eric Mbu ), Junior Fernandes (**) (Dk.63 Burhan Tuzun *)

GOL: Dk.60 Giorgi Beridze (Kocaelispor)

SARI KARTLAR: Yusuf Abdioğlu, Josip Vukovic (Kocaelispor), Evren Korkmaz (Adanaspor)

 

Trendyol 1.Lig’in 21.haftasında Adanapor, deplasmanda karşılaştığı Kocaelispor’a ikinci yarıda yediği tek golle 1-0 mağlup oldu. Turuncu-Beyazlılar, aldığı bu yenilgiyle ligde 13.mağlubiyetini de almış oldu. Adanaspor, Altay ve Bitexen Giresunspor’dan sonra ligde en çok mağlup olan takım konumuna geldi. Adanapor aldığı bu mağlubiyetle 20 puanda kaldı. Turuncu-Beyazlılar, önümüzdeki hafta Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde rakibi durumundaki Tuzlaspor ile karşılaşacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

12.dakikada gelişen Kocaelispor atağında Mehmet Yılmaz’ın ortasında yakın mesafeden Emir’in şutunda kaleci Ahmed Said topu son anda çıkardı.

14.dakikada sağ kanattan Beridze’nin kullandığı serbestv uruşta Seydayev’in kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı.

İlerleyen dakikalarda Kocaelispor ve Adanaspor’un çabaları sonucu değiştirmeye yetmeyince soyunma odasına 0-0 beraberlikle gidildi.

İkinci yarıya da atak başlayan taraf ev sahibi Kocaelispor oldu. 51.dakikada sol kanattan Atilla’nın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Ramil Şeydayev’in kafa vuruşu kalecide kaldı.

60.dakakada Kocaelispor’un golü geldi. Amaral’ın ortasında savunmanın uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Beridze beklemeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0

82.dakikada ender gelişen Adanaspor ataklarından birinde sağdan geliştirilen atakta ceza sahasında topla buluşan Eric Ayuk’un çektiği şutu kaleci Gökhan çelerek gole izin vermedi.

Bu dakikadan sonra Kocaelispor’un farkı atırma çabası, Adanaspor’un da beraberlik çabası sonucu değiştirmedi ve maçta ikinci yarıda atılan tek golle Kocaelispor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor