ÇUKUROVA’NIN SULTANLARI EVİNDE KUZEYBORU’YA 3-2 MAĞLUP OLDU

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 19.hafta karşılaşmasında Kuzeyboru’yu konuk etti. ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 3-2 kazandı.

Baştan sona geçen tüm setlerde ilk seti 25-20 Çukurova’nın Sultanları kazanırken, ikinci seti konuk ekip Kuzeyboru 22-25 kazandı. Üçüncü sette çok iyi bir performans gösteren Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’nün kızları bu seti 25-11 kazandı. Üçüncü set başa baş bir mücadeleye sahne oldu. Setin sonunda kazanan konuk ekip Kuzeyboru 24-26 kazandı. Final setinde ise yine çekişme ön plandaydı. Maç bir Çukurova’nın Sultanları’na, bir Kuzeyboru’ya gidip geldi. Setin sonunda gülen taraf ise konuk ekip Kuzeyboru oldu: 15-17. Maçı da Kuzeyboru 3-2 kazandı.

Karşılaşmayı Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı Soner Çetin de izledi. Maç boyunca takıma büyük tezahüratta bulunan Soner Çetin, Çukurova’nın Sultanları’nın her set alışında ayağa kalkarak takımını alkışladı. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü önümüzdeki hafta ligin şampiyonluğun en güçlü adaylarından Vakıfbank’a konuk olacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor