SONER ÇETİN’E HALK PAZARI’NDA YOĞUN İLGİ

Gittiği her yerde  binlerce kişi tarafından coşkuyla  karşılanan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ziyaret ettiği Sosyete Pazarı’nda da meşale, konfeti ve sloganlarla karşılandı. “Soner Çetin nerede biz oradayız”, “Çukurova’nın gururu Soner Çetin” tezahüratlarıyla vatandaşların bağrına bastığı Çukurova Belediye  Başkanı Soner Çetin, “Bizim yerimiz belli. Olduğumuz yerdeyiz” ifadesini kullandı.

(HABER MERKEZİ)-Çukurovalılar Başkan Soner Çetin’i  Sosyete pazarında karşılarında görürken, “Soner Çetin nerede ise biz oradayız” sloganıyla tezahürat yaptı ve büyük ilgi göstererek  alkış yağmuruna tuttu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarında kurulan Sosyete Pazarını ziyaret  dün etti. Pazarın girişinde Başkan Soner Çetin’i  karşılarında  gören vatandaşlar “Çurova’nın gururu Soner Çetin” tezahüratları ile karşıladı. . Soner Çetin’in gelişiyle halay çekip, oyunlar oynayan vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Başkan Soner Çetin, Sosyete Pazarında inceleme yaparken hem esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu hem de vatandaşlarla sohbet etti. Kadınlara gül ve karanfil veren Başkan Soner Çetin, “Soner Çetin nerede biz oradayız” sloganlarına karşılık, “Bizim yerimiz belli. Biz olduğumuz yerdeyiz. Hemşehrilerimiz bizim nerede durmamızı istiyorsa orada duruyoruz ve durmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin vatandaşların ilgisi ve sevgisi dolayısıyla adeta izdihamın yaşandığı Sosyete Pazarı çıkışında da görkemli bir şeklide uğurlandı. Vatandaşların halaylarına ve oyunlarına alkışlarla eşlik eden Başkan Soner Çetin, kendisine gösterilen ilgiye çok teşekkür ederek semt pazarından ayrıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor