ZEYDAN KARALAR NEDEN SONER ÇETİN’E KARŞI!

Önceki akşam CHP’ye yıllarca emek vermiş, Bakanlık yapmış, partinin en üst düzeyinde görev almış saygın insanlarla telefon görüşmesi yaptık, Adana ile ilgili görüş ve düşünceleri paylaştık. Ortak görüşleri şuydu;

“ZEYDAN KARALAR, SONER ÇETİN’İ İSTEMİYOR“

Aslında bilinmiyor değildi, CHP’de aktif politika yapanların tamamına yakını bu gerçeği biliyordu..

Dün gece CHP Genel Başkanı sayın Özgür Özel ile telefon görüşmeleri yapıldı saygın siyasetçiler tarafından.. Durum CHP Genel Başkanı’na  ayrıntılı olarak açıklandı Zeydan Karalar’ın istediği kişi.

Çukurova Belediye Başkanlığı’na aday gösterilir ise hiç kuşkunuz olmasın CHP Adana’da umulmadık yenilgiye uğrar.

Aramızda kalsın ama yıllarını CHP’ye veren ve karşılığında hiçbir beklentisi olmayanlar, tepkilerini artık sokaklarda, sohbetlerde dile getiriyor böyle bir durumda AKP’ye daha sıcak bakma aşamasına geliyorlar.

Gerçekten Zeydan Karalar, neden Soner Çetin’i istemiyor?

Yolsuzluğa mı adı karışmış?

5 personeli rüşvet suçundan cezaevine mi girmiş?

Oğlu da yok ki, “Kirli ilişkilere karışmış” denilsin..

Nedir Zeydan Karalar’ın Soner Çetin düşmanlığı!..

Ben Nevzat Uçak olarak Zeydan Karalar’a büyük destek verdim, kurulan kumpası açığa çıkardım, iftira atan bir gazeteciye haberlerinin şantaj amaçlı olduğunu yazdım, mahkemelik olduk.. Belediye Başkanı olduğundan bu yana bir defa makamına gittim ziyaret ettim, bir iki kez de telefon görüşmem olmuştur..

Uzun süreden beri görüşmüyorum, telefonunu engelledim.. Çünkü değer verdiğim, destek verdiğim insanın bunu hak etmediğini gördüm.. 4 yılı aşkındır ne görüştüm, ne konuştum çünkü zaman kaybına yolaçar diye düşündüm.

Anlayamadığım nokta Zeydan Karalar, neden Soner Çetin’e karşı!

Kibirli olmadığı için mi, halk çocuğu olduğu için mi, halktan kopmayıp halkın içinde olmayı onların sevgisini kazanmasını sağladığı için mi?

Dün gece bu mesele CHP Genel Başkanı sayın Özgür Özel’e kadar birkaç kaynak ve önemli siyasetçiler tarafından iletildiğini öğrendim.. Ve ne yazık ki  bu çirkin senaryoyu yazanlardan ikisinin Adana’da siyasi ve ticari rant peşinde koşanların parmağının olduğunu gördüm..

Efendim “Çukurova Belediyesi’ne neden silah sıkılmış” diye soruluyor ve kendilerince Soner Çetin yıpratılmak isteniyor.  O soruyu şöyle sorsanıza;

 “SONER ÇETİN’DEN NE İSTEDİLER DE ALAMADIKLARI İÇİN SİLAH SIKTILAR?”

 Zeydan Karalar’a şu uyarıda bulunmak istiyoruz;

Sayın başkan, gittiğiniz yol, yol değildir. Başınızı kuma gömmüş, hiçbir şeyin farkında değilsiniz.. Güç zehirlenmesi yaşıyorsunuz.

Hayatı boyunca CHP’ye emek vermiş insanlar, sırf senin kibirin, çok bilmişliğin, insan sevgisi eksikliğin nedeniyle senden uzaklaştı..

Ne oldu biliyor musunuz!

AKP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir’e veya yakınlarına ulaşarak kendisine destek vereceklerini söylüyorlar..

Yani sayın Zeydan Karalar TARZAN ZOR DURUMDA!

Bu yazıya noktayı koyduğumuzda bir haber geldi Adana’da CHP Seyhan ilçe binası önünde protesto için gençler toplanmış.. Aralarında tartışma çıktığı ve kavga ettikleri belirtildi. Polis gelen ihbar üzerine olay yerine intikal etmiş ve geniş güvenlik önlemleri almış. Gözaltına alınanların olup olmadığı konusunda bilgi elde edilemedi.

Soru şu

ESERİNLE ÖGÜNEBİLİYOR MUSUN ZEYDAN KARALAR?

CHP’DE SENDEN BAŞKA KİMSE YOK MU RAMAZAN ATİKASLAN?

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor