JOHN STIVEN MENDOZA ADANA DEMİRSPOR’DA

Adana Demirspor, ara transfer döneminde kadro planlamasına devam ediyor. Mavi-Lacivertliler, Brezilya Serie A’da mücadele eden Santos’tan, 31 yaşındaki Kolombiyalı kanat oyuncusu John Stiven Mendoza Valencia’yı kadrosuna kattı.  Mavi-Lacivertlilerden yapılan açıklamada, John Stiven Mendoza Valencia ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Szöleşmenin 1 yıl uzatma opsiyonu olduğu da ifade edildi. Açıklamada, “Ailemize ‘hoş geldin’ diyor, Yukatel Adana Demirspor’umuz ile başarılar diliyoruz” ifadesi kullanıldı.

Diğer taraftan Adana Demirspork, ligin 25.haftasında Kasımpaşa’yı konuk edecek. Geçen hafta deplasmanda Pendikspor’a 2-1’lik skorla mağlup olan Mavi-Lacivertliler, Cuma günü Kasımpaşa ile karşılaşacak. Adana Demirspor-Kasımpaşa karşılaşması 9 Şubat Cuma günü saat 20.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak. Ligin ilk devresinde İstanbul’da oynanan maçta 8 kişi kalan Adana Demirspor rakibine 2-1 mağlup oldu. Mavi-Lacivertliler’de Kasımpaşa maçının hazırlıkları Teknik Direktör Hikmet  Karaman yönetiminde başladı. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlenirken, Balotelli’nin de takımla birlikte çalışmalara başladığı performansıyla teknik heyetin gözüne girmeye çalıştığı gözlendi. Pendikspor karşılaşması öncesi kart sınırında olan Michut, gördüğü sarı kartın ardından ligde bu hafta oynanacak Kasımpaşa maçında cezalı duruma düştü.

Kulüpten taraftarlara çağrı yapılarak, “12.Adam’a her zamankinden daha çok ihtiyacımız var! Şimdi hep beraberlik olma zamanı!! Trendyol Süper Lig’in 25.haftasında Yeni Adana Stadyumu’nda 9 Şubat Cuma günü saat 20.00’de karşılaşacağımız Kasımpaşa maçının biletleri satışa çıktı. Yalnızca gişeden alımlarda kadın, öğrenci ve engelli taraftarımıza tüm bloklarda geçerli olmak üzere bilet fiyatı 25 TL’dir. Bilet satışları k ademeli olacaktır. Öncelikle tüm alt bloklar, kuzey kale arkası üst ve batı tribünü üst blokları satışta olacaktır. Talep olması halinde maraton üst ve güney kale arkası üst satışa açılacaktır. Herkesin biletinde belirlenen blok ve koltuk numarasına uygun oturması zorunludur. Bu konuda tüm taraftarlarımızdan duyarlılık göstermelerini önemle rica ederiz. Bilet satış fiyatları Batı tribün üst 50 TL, Batı tribün alt 100 TL, Kale arkaları Alt 100 Tl, Üst 50 TL, Maraton üst 50 TL, Maraton alt 100 TL, Güney balkon 100 Tl, Misafir 65 TL olarak belirlendi.” (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor