ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI

Adana Demirspor, 9 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de Yeni Adana Stadı’nda Kasımpaşa ile hayati bir karşılaşmaya çıkacak. Uzun zamandır tribünlerde görülmeyen birlikteliğin bu karşılaşmada sergilenmesi gerektiğini belirten taraftarlar, harekete geçerek Cuma akşamı tribünlerde yerlerini alarak büyük bir birliktelik sergileyeceklerini ve takımın itici gücü olacaklarını söylediler. Kasımpaşa maçında bizlere büyük görev düşüyor diyen taraftarlar grubu “Şimdi kenetlenme zamanı, birlikte olursak başarırız” dediler.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, kulübün sosyal medya hesaplarına yönelik genel af ilan etti. Sancak, “Şimdi talimat verdim, sosyal medya hesaplarını yorumlara açıyoruz. Daha önce hakaret, küfür vs olaylardan dolayı engellenen ADS hesapları, 50 ve üzeri takipçisi olanların engelleri kaldırılıyor. Umarım bu hesaplar bir daha bu şekilde hareket etmezler. Sizlerden ricam, bize yakıştığı gibi hareket edlim, ALLAH’a emanet olun” dedi. Başkan Sancak Kasımpaşa maçıyla ilgili olarak da, “Taraftarlarımızın bu maça büyük ilgi göstermesini bekliyorum. Bizim için hayati bir maç. Kazanmak zorundayız. 12’nci adamımızı orada görmek futbolcularımız üzerinde büyük etki yapacaktır. Önce futbolcularıma, sonra taraftarlarıma güveniyor ve Kasımpaşa maçını mutlaka kazanacağız” diyorum.

Diğer taraftan Mavi-Lacivertli futbolcular, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde yaptıkları antrenmanla devam ettiler. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları ikili mücadelelerin sanki maç oynanıyormuş gibi geçtiği gözlendi. Adana Demirspor’un yeni transferlerinden Fransız futbolcusu Nabil Alioui, sakatlığı sebebiyle 4 hafta sahalardan uzak kalacak. Kulüpten yapılan açıklamada, 24 yaşındaki futbolcunun gerçekleştirilen kontrollerinde el bileğindeki kemikte kırık tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, “Futbolcumuzun el bileği alçıya alınmış olup tedavi sürecine başlanmıştır. 4 hafta sahalardan uzak kalacaktır” denildi.

Teknik Direktör Hikmet Karaman da, Pendikspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bizim hata yaptığımız kadar hakemler de hata yapıyor. Ofsaytı hem kaldırdı,yarı otomatik ofsayt sistemi geldi. Pozisyonu bir gör, insanlar sinirleniyor. Bırak baksınlar, sonra değerlendirmeni yap. Gol gibi duruyor, hakemler avantaj kurallarını iyi uygulamalı. Maçın sonunda 7 dakika uzatma var. Uzatma içinde 4 dakikayı rakip çalıyor. Hakemlerimizin buna dikkat etmesi lazım. Gelen ve giden oyuncu çok. Adana Demirspor yeni bir oluşum yaşıyor. İlk defa gelenler tek idmanla maça çıktı. Bir süreye ihtiyacımız var. Bu süreyi iyi atlatıp, tehlike yaşamak istemiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor