BİR ANI, SONER ÇETİN VE GERÇEKLER!

Erol Çevikçe, CHP’nin en güçlü kurmaylarından biriydi..

Birinci sıradan Adana milletvekili adayıydı. CHP’nin gençlik kolları başkanlarından İlhan Şahan ile birlikte gazeteye ziyarete gelmişlerdi. Sohbet sırasında Adana’yı nasıl gördüğünü ve CHP’nin kaç milletvekili çıkarabileceğini sordu Erol Çevikçe..

Gülümsedim, “Siz kendinizi kurtarın” dedim..

Erol Çevikçe İlhan Şahan’a döndü gözünün içine baktı “Bu ne demek istiyor” der gibi..

“Biz en az 4-5 milletvekili çıkarırız” diye karşılık verdi, gülümsedim ve “Abi siz kendinizi kurtarın. Bu liste ile en fazla bir milletvekili çıkarabilirsiniz” dedim.

Seçimler yapıldı, CHP Adana’da sadece bir milletvekili çıkardı o da birinci sıradaki Erol Çevikçe idi..

Şimdi aynı şeyi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Zeydan Karalar’a söylüyoruz;

 “Zeydan bey! Çok bilmişliğinizin bedelini yerel seçimde ödeyeceksiniz, kibirinizle CHP’yi Adana’da bitirme noktasına getirdiniz, halkı küstürdünüz, bıktırdınız, uzaklaştırdınız, keyfiliği marifet saydınız”

Bu görüş sadece benim değil, toplumun büyük bölümünün ortak görüşüdür.

Erol Çevikçe’ye söylediğimi şimdi size söylüyorum; ÖNCE KENDİNİ KURTAR ZEYDAN KARALAR!

Soner Çetin kökten CHP’lidir..

Tüm ailesi hayatı boyunca CHP adına mücadele vermiştir. Ailesi içinde hukukçular çoğunlukta olmak üzere yüksek eğitim görmemiş kimse yok gibidir.

Sen ne istedin de Soner Çetin ile yattın Soner Çetin ile kalktın, yolunun üzerine hep set çektin!..

Senin sinsi oyunlarını biliyorduk, o nedenle Erol Çevikçe’yi aramış, gerçekleri kendisine anlatmış, Zeydan Karalar’ın CHP’ye yaptığı kötülükleri anlattım..

Hem kendisi. Hem de CHP Lideri Özgür Özel’in yakından tanıdığı bir arkadaşı ile  konuyu görüştüler, gerçekleri anlattılar. Ama değişen bir şey olmadı

Soner Çetin, ata ocağı CHP’den istifa etti.. CHP eski İl Başkanı ve İstanbul milletvekillerinden  Gürsel  Tekin gerekçeleriyle partilerinden istifa ettiklerini kamuoyuna yazılı bir açıklamayla ulaştırdı

Bu gelişmelerin siyasi  hesabı iki kişiden sorulacaktır. Biri CHP Genel Başkanı sayın Özgür Özel, diğeri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar..

Aramızda kalsın ama şimdiden söyleyelim; Fatih Kocaispir’e Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı hayırlı olsun.

Bu kısa yazının altına imzamı atıyorum, sorumlularını ilan ediyorum; CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL VE ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYDAN KARALAR..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor