ŞİMŞEK’TE TEMPO YÜKSELİYOR

Adana Demirspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlenirken, Teknik Direktör Hikmet Karaman da futbolcularla yakından ilgilenerek onları bol bol uyarıyor. Özellikle uzun süren sakatlığının ardından geçen hafta Kasımpaşa maçıyla liglere dönen Balotelli’nin antrenmanlardaki performansı teknik heyeti oldukça mutlu ediyor. Kasımpaşa’ya 3-1 yenildikleri maçta takımının tek golünü atan Balotelli, Pazar günkü Alanyaspor karşılaşmasında da Mavi-Lacivertliler’in en önemli kozu olacak. Balotelli antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Uzun süre takımımdan ve sahalardan uzak kaldım. Bu beni çok üzdü, tedavime İtalya’da devam ettim. Gittikten sonra arkamdan asılsız haberler yapıldı. Ben hiçbir zaman Adana Demirspor’u bırakma düşüncesinde olmadım. Başkanımız Murat Sancak’a çok şey borluyum. Eğer bu duruma geldiysem bunda Başkanımızın çok emeği var. Ona çok şey borçluyum. Şimdi çok iyiyim, ilk maçında gol atmam da beni ayrıca motive etti. Şimdi sırada Alanyaspor maçı var, orada da golümü atıp takımımızın kazanması için elimden geleni yapacağım” dedi.

Adana Demirspor’da ligdeki galibiyet hasreti 8 maça çıktı. Son 16 maçta yalnızca 1 galibiyet alabilen Mavi-Lacivertliler, Hikmet Karaman yönetiminde de henüz galibiyetle tanışamadı. Kasımpaşa maçı sonrası Yusuf Sarı ve Semih Güler’in gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Maç sonrasında tribünlere giden Semih Güler bir süre taraftarlarla sohbet etti. Semih Güler, “İlk haftalardaki günlerimize tekrar döneceğiz. Giden arkadaşlarımız oldu, onların yerlerini doldurmak biraz zor olacak. Ama gelen arkadaşlarımızla sizlere tekrar eski günleri yaşatmak için elimizden geleni yapacağız” diyerek taraftarlardan özür diledi. Corendon Alanyaspor-Yukatel Adana Demirspor maçını Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Kamil Çetin ve Ali Tuna yapacak. Ömer Tolga Güldibi de maçın dördüncü hakemi olarak görevlendirildi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor