KAPLAN KENDİNİ ATEŞE ATTI: 1-0

STAD: Kazım Karabekir Stadı

HAKEMLER: Raşit Yorgancılar (**), Selahattin Altay (**), Haydar Avcı (**)

ERZURUMSPOR FUTBOL KULÜBÜ: Göktuğ Bakırbaş (**), Mustafa Yumlu (**), Mustafa Akbaş (**), Orhan Ovacıklı (**), Celal Hanalp (**), Muhammed Furkan Özhan (**) (Dk.83 Alican Özfesli *), Süleyman Koç (**) (Dk.83 Yakup Kırtay *), Batuhan Artarslan (**) (Dk.54 Estrela **), Sefa Akgün (**), Özgür Sert (**) (Dk.63  Mikhail Rosheuvel **), Eren Tozlu (**)

ADANASPOR: Ahmet Said Kıvanç (**), Jordan Lukaku (**) (Dk.70 Dimitri Oberlin *), Kubilay Aktaş (**), Mehmet Feyzi Yıldırım (**), Fatih Kurucuk (**), Mehmet Taş (**) (Dk.82 Devran Şenyurt *), Harun Alpsoy (**) (Dk.46 Evren Korkmaz *), Check Diakite (**) (Dk.70 Ferhat Katipoğlu *), Junior Fernandes (**), Rashad Muhammed (**), Amadou Ciss (**) (Dk.46 Abdoulaye Dabo *)

GOL: Dk.42 Mustafa Yumlu (Erzurumspor)

SARI KARTLAR: Eren Tozlu, Celal Hanalp (Erzurumspor), Junior Fernandes, Evren Korkmaz (Adanaspor)

 

Adanaspor, mutlak puan için gittiği Erzurumspor’da ilk yarıda yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Turuncu-Beyazlılar, Erzurumspor karşısında ilk yarıda varlık gösteremedi ve 42.dakikada kalesinde golü görünce soyunma odasına 1-0 yenik girdi. Adanaspor, ikinci yarıda da istediği golü bulamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrılan taraf oldu. Turuncu-Beyazlılar, Erzurumspor karşısında adeta sahada yoktu, oyun planı olmadığı gibi kimin ne yaptığı da belli değildi. Takım organize olamayınca geriden top şişirip durdu. Futboluyla sınıfta kalan Adanaspor, kendisini de ateşe atmış oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

14.dakikada Adanaspor’dan  Rashad Muhammed’in çektiği şutu kaleci kurtardı.

16.dakikada gelişen Erzurumspor atağında, ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdang ören bir noktadan Celal Hanalp’ın çektiği şut kaleyi bulmadı.

27.dakikada Erzurumspor gole yaklaşsa da Batuhan Artarslan’ın çektiği şut dışarı çıktı.

42.dakikada gelişen Erzurumspor atağında Celal Hanalp’ın pasını çok iyi değerlendiren Mustafa Yumlu takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıya Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç oyuncu değişiklikleri yaparak başladı. Amadou Ciss’in yerine Abdoulaye Dabo’yu, Harun Alpsoy’un yerine de Evren Korkmaz oyuna giren isim oldu.

70.dakikada Adanaspor’da iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. Johan Lukaku oyundan çıkarken, Dimitri Oberlin, Check Diakite’nin yerine de Ferhat Katipoğlu oyuna girdiler.

76.dakikada Erzurumspor, Mustafa Akbaş tarafından gol şansı yakalasa da bu futbolcu bundan yararlanamadı.

82.dakikada Adanaspor’da son oyuncu değişikliği Mehmet Taş’ın yerine Devran Şenyurt oyuna girerek yapıldı.

86.dakikada Adanaspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Kubilay Aktaş, penaltı noktası çevresinden yaptığı vuruş auta gitti.

90.dakikada Mehmet Feyzi Yıldırım, ceza sahasına girmeden şansını denese top savunmadan geri geldi. Bu dakiakadan sonra Adanaspor daha çok rakip sahada gözükse de istediği golü bulamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor