KAPLAN İLK YARIDA YIKILDI: 3-0

STAD: Yeni Adana Stadı

HAKEMLER: Adnan Deniz Kayatepe (**), Ömer Lütfü Aydın (**), Erkan Akbulut (**)

ADANASPOR: Ferhat Kaplan (*), Jordan Lukaku (*) (Dk.65 Hüseyin Öztürk *), Kubilay Aktaş (*) (Dk.46 Burhan Tuzun *), Mehmet Feyzi Yıldırım (*), Evren Korkmaz (*) (Dk.Dk.46 Hıdır Aytekin *), Fatih Kurucuk (*), Mehmet Taş (*), Junior Fernandes (*), Abdoulaye Dabo (*), Check Diakite (*) (Dk.80 Metehan Altunbaş *), Amadou Ciss (*) (Dk.46 Rashad Muhammed *)

GÖZTEPE: Mateusz Lis (***), İsmail Köybaşı (***), Ogün Bayrak (***) (Dk.80 Fıratcan Üzüm **), Taha Altıkardeş (***), Heliton (***), Ümit Akdağ (***), Ahmed Ildız (***) (Dk.70 Tarkan Serbest **) , Yalçın Kayan (***) (Dk.64 Celil Yüksel **), Antony Junior Dennis (***), Billel Messaoudi (***), Romulo Cardoso (***) (Dk.63 Mamah **)

GOLLER: Dk.17 Antony Junior Dennis, Dk.21 Billel Messaoudi, Dk.32 Yalçın Kayan (Göztepe)

SARI KARTLAR: Kubilay Aktaş, Hıdır Aytekin (Adanaspor), Ramon

Adanaspor, mutlak galibiyet için çıktığı Göztepe karşısında ilk yarıda yediği 3 golle sahadan 3-0 mağlup ayrılarak iyice ateş hattına girdi. Turuncu-Beyazlılar, ilk yarıda tel tel döküldü, sahada yoktu. Adanapor’da futbolcuların hiçbirinde ruh yoktu, sanki herkes kafasında ligi bitirmiş, Turuncu-Beyazlılar ligden düşmüş gibiydi.

Adanaspor, ikinci 45 dakikada oyunu rakip yarı sahaya yıktı ama bu kez de bencillik ve beceriszilkiler öne çıktı. Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç’ın ilk yarıda çıkardığı kadro tercihi de hezimete zemin hazırladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

12.dakikada Göztepe atağında Adanapor savunmasının arkasına atılan topla buluşan Messaoudi’nin ceza sahasına girerek yerden vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

17.dakikada Göztepe’nin golü geldi. Sağ kanattan Ahmed’in kullandığı köşe atışında penaltı üzerinde topu kontrol eden Dennis, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve durumu 1-0 yaptı.

21.dakikada Göztepe ikinci golü buldu. Hızlı hücumda Romulo’nun pasında kale önünde topla buluşan Messaoudi düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-0

32.dakikada Göztepe 3-0 öne geçti. Takımı adına ikinci golü atan Messaoudi’nin uzun pasında topla buluşan Yalçın Kayan’ın şutu bir kez daha Adanaspor fileleriyle buluşarak skoru 3-0 yaptı. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıya Göztepe skoru korumak için fazla atak yapmayınca, Adanaspor daha çok Göztepe ceza alanı çevresinde gözüktü. Turuncu-Beyazlılar, yakaladığı pozisyonları ileri uçdaki futbolcuların beceriksizlikleri ve bencil davranışları sonucu istedikleri gole bulamadılar. Maçta ilk yarıda atılan gollerle Göztepe’nin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Adanaspor 23 puanda kalarak düşme tehlikesini iyice hissetmeye başladı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor