MURAT SANCAK, BAŞKANLIĞI METİN KORKMAZ’A DEVRETTİ

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından başkanlık görevini Metin Korkmaz’a devrettiğini açıkladı.

Murat Sancak’ın sosyal medya paylaşımı aynen şöyle;

Çok değerli Adana Demirspor taraftarı, şu dakika itibarıyla başkanlığı Metin Korkmaz’a devrediyorum. Niye niçin diye sorgulamayın, öyle gerektiği için. Nedenini ve niçinini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım. Sizlerden çok ricak Metin Korkmaz etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin. Ama verin, bana saygı duyuyorsanız ve bu takımı seviyorsanız destek verin, daha güçlü yarınlara diyorum ve hakkınızı helal edin, benim hakkım varsa da helaldir. Allah’a emanet olun, bu takım ligde kalacaktır merak etmeyin. Ama bu hale gelmesine sebep olanlarla birebir uğraşacağıma ve daha yüksek sesle uğraşacağıma emin olun ve bana güvenin..”

Öte yandan Adana Demirspor’da son 17 maçta 1 kez kazandı, 7 kez mağlup olud. Mavi-Lacivertliler son 10 maçtır ise galibiyet alamıyor. Ligin alt sıralarına doğru giden Adana Demirspor, küme düşme hattının sadece 4 puan üzerinde bulunuyor. Hikmet Karaman, takımın başında çıktığı 7’nci maçından da galibiyet alamadı. Mavi-Lacivertliler bu mücadelelerde 4 mağlubiyet 3 beraberlik yaşadı. Kluivert’in ayrılışının ardından Serkan Damla takımı 6 maçta yönetirken, 1  galibiyet 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik almıştı.  Adana Demirspor, Süper Lig’in 28.haftasında kendi evinde Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Adana Demirspor-Fatih Karagümrük karşılaşması 4 Mart Pazartesi günü saat 17.0:’de oynanacak. 32 puanı bulunan Mavi-Lacivertliler, 29 puanlı Fatih Karagümrük mücadelesi bence 28.haftanın en zor maçlarından biri olacağını gösteriyor. Adana Demirspor, rakibini yendiği takdirde puanını 35’e çıkartıp tekrar yukarılara doğru çıkma ihtimali bulunuyor. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor