VOLKAN AKYÜZ; ADANA’DA GELECEK RÜZGARI ESECEK

(HABER MERKEZİ)-Gelecek Partisi İl Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu toplantı da Basın mensuplarına hitap eden İl Başkanı Volkan Akyüz Adana’da artık değişim rüzgarlarının esmesi gerektiğini, Adana’nın geleceğinin Gelecek Partisinin liyakatli kadrolarında olduğunu söyledi.

Volkan Akyüz, “Milyonluk bütçelerle kamunun imkanlarını kullanarak devasa pankartlar ve sayısız araçlarla seçim kampanyaları yürüten adaylara karşı tamamen gönüllük esasına dayalı seçim çalışmaları yürütmekteyiz, inanıyoruz ki milletimiz bu israfa ve algı siyasetine asla prim vermeyecektir. Gelecek Partisi olarak Yüreğir İlçemizde Aziz Kandemir, Çukurova İlçemizde İrfan Sayar, Sarıçam İlçemizde Av. Ertuğrul Sincer, Karataş İlçemizde İsmail Hakkı Gözübatık ve Pozantı ilçemizde Süleyman Seçilmiş’den oluşan belediye başkan adaylarımızla Adana’lı Hemşehrilerimizin gönlüne girmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bunun yanı sıra Seyhan İlçemizde yapmış olduğu hizmetlerle sosyal belediyeciliğin nasıl olması gerektiğini en güzel şekilde ortaya koyan ve Seyhan’lıların gönlüne taht kuran Akif Kemal Akay Başkanımızı da yapmış olduğumuz istişareler neticesinde destekleme kararı almış bulunmaktayız” dedi.

Karataş Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Gözübatık, kendi imkanlarımız ile yola çıktık, kimseye diyet borcumuz yok ve kimseyi  kendimize kul-köle yapmayacağız. Kanzandığımız da önce tasarruftan başlayacağız ve hizmetlerimizi en kaliteli şekilde gerçekleştireceğiz dedikten sonra sözü alan Yüreğir Belediye Başkan Adayı Aziz Kandemir Yüreğir’in öz evladı olarak seçimi kazandığımızda her zaman olduğu gibi Yüreğir’de ikamet edeceğini her bir Yüreğir’linin evinde gölge olacağını, asla hiçbir vatandaşımızın sahipsiz bırakılıp mağdur edilmeyeceğini, ilçemizin en az diğer ilçeler kadar hizmet görmesi gerektiğini bu konuda çalışmalar yapıp sosyal belediyecilik anlamında Yüreğir’in örnek bir belediye olması için projelerimiz ile geliyoruz dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor