OZAN GÜLAÇTI, ‘DERDİN OTOGAR DEGİL RANT ZEYDAN KARALAR’

Adana’daki otogar tartışmasına AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı da müdahil oldu. İki gündür yer beçimin bir numaralı gündem maddesini oluşturan konuyla ilgili açıklama yapan  Gülaçtı, CHP’li Zeydan Karalar’ı rant peşinde koşmakla suçladı.

 

(HABER MERKEZİ-) Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın  Adana Otogarının engellendiği yönündeki iddiasına AK Parti Adana İl Başkanı Oztan Gülaçtı ser bir açıklamada bulundu . “Derdiniz hiçbir zaman otogarı yenilemek de olmadı, Adana’mıza hizmet etmek de olmadı” dedi ve halkı yanlış yönlendirmekle suçladı.

Ozan Gülaçtı açıklamasında şöyle dedi;

“Bu reddedilen karar otogar yenileme değil; ranta kurban etmek istediğiniz, otogar adı altında binlerce metrekare kapalı alan yapmak istediğiniz bir rant projesidir.. Otogarı yenilemek için meclis kararına ihtiyaç yoktur.

Otogarı yenileme fikri 5 yıl bekleyip seçime aylar kala ucunda rant olunca mı aklınıza geldi.

Derdiniz otogar değil, derdiniz Adana değil. Derdiniz giderayak fırsatçılık ve rant. Meclis bunu gördü, kararı reddetti. Oyununuz bozuldu, canınız sıkıldı.  Algı ve Yalan belediyeciliğinin artık sonuna geldiniz… Az kaldı…Siz gideceksiniz; ADANA KAZANACAK” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor