TARAFTARLARDAN SAMET GÜDÜK’E VEFA

Adana Demirspor-Fatih Karagümrük maçının başlama düdüğü çalmadan önce Adana Demirspor taraftarları, görevi başında cinayete kurban giden Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük’ün anısına üzerinde ‘Samet Güdük anısına’ yazan yüzlerce karanfili sahaya fırlattı ve ‘Uğurlar Olsun Samet Güdük’ yazılı pankartı açtı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 4 Mart’ta oynanan Adana Demirspor-Karagümrükspor karşılaşmasını, görevi başındayken uğradığı kalleş saldırıda hayatını kaybeden Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük’ün ailesi ile birlikte izledi.

Başkan Zeydan Karalar, merhum Samet Güdük’ün sık sık kullandığı Umut Dimdik Ayakta sözünü hatırlatarak; “Bugün Mavi Şimsekler’i, çok iyi bir Demirsporlu olan Samet Güdük kardeşimizin ailesiyle birlikte destekledik.

Maçtan önce Samet kardeşimizi andık, karanfiller attık, ‘umut dimdik ayakta’ dedik.

Bu kritik maçın galibiyetle sonlanması çok önemliydi. Adana Demirspor’u tebrik ediyorum. Darısı diğer galibiyetlere, Adana takımları ve sporcularının nice başarılarına” dedi. (BÖLGE SPOR)

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor