ADANASPOR’UN RAKİBİ SAKARYASPOR

Adanaspor, Cumartesi günü saat 16.00’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanına ısınma hareketleri ile başlandı. 5-2 top kapma, anaerobik topla koşular ve çift kale maç yapan Turnucu-Beyazlı futbolcular, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanı teknik ve taktik ağırlıklı çalışma ile tamamladı.

Antrenman öncesi futbolcularıyla bir araya gelerek toplantı yapan Mustafa Kemal Kılıç, onlara Sakaryaspor maçının önemine değinerek daha dikkatli davranmalarını söyledi. Antranmenda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Giresunspor galibiyetiyle moral bulan futbolcularda uzun zamandan sonra gözle görülür bir kendilerine güvenin geldiği de görüldü.

Kılıç, “Deplasmanda aldığımız Giresunspor galibiyetiyle bizim için çok önemliydi. Rakibin durumu belli gibi görünüyor ama hepsini kutluyorum. Genç çocuklar müthiş bir mücadele örneği gösterdiler. Oyunu kurtarmak için büyük çabaları vardı. Tabii bizim olmazsa olmaz bir maçımızdı. 3 haftadır kaybediyoruz. Onun telafisini yapmaki çin hem de rakiplerimiz kaybetti. Bulunduğumuz yerden kurtulmak için önemliydi. İkinci golü bulma konusunda şansımız vardı ama şu var, galibiyeti koruma çabasına da girdik. Orada biraz panik havası oldu. Kazanmak herşeyden önemliydi. Çok iyi oynadığımızı söyleyemeyeceğim. Hatat Giresunspor, oyun olarak bizi sıkıştırdılar. Zaman zaman karşı kaleye gittik, birz gol şansları yakaladık. Tabii genç oyuncular karşısında ikinci golü bulamazsanız, her zaman riski var, kendi hatamızda kaynaklanan geri pasta kalemizde golü görebilirdik. Ama galibiyet bizi hem sıkı sıkıya lige tutunmak için önemliydi hem de bir basamak yukarı çıkmak için önemliydi. Bu anlamda takımımızı kutluyorum” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor