TSYD ADANA ŞUBESİ’NİN HİZMET BİNASI AÇILDI

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Türkiye Spor Yazarları Derneği  Adana Şubesinin yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Vali Köşger’in yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Yüreğir Belediye Başkan Vekili Murat Bilal, Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir, Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan ve ilgililer katıldı.

Törende konuşan Vali Köşger, geçtiğimiz temmuz ayında yaşanan küçük bir felaketin ardından Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED)’nun destekleriyle yeniden yapılan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi hizmet binasının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Sporun milletlerin kimliğini inşa eden; birliği, beraberliği, kardeşliği ve centilmenliği kuvvetlendiren unsurlarından biri olduğunu dile getiren Vali Köşger, “Spor yazarları da aslında bu pozitif aktiviteyi daha da pozitif hale getirmek için kalemlerini kullanan meslek mensuplarıdır. Spor yazarları milletin içindeki o kardeşliği pekiştirmek yerine holiganlığı da kışkırtabilirler. O anlamda spor yazarlarının yaptıkları işler çok önemli. Çok önemli bir misyonu yerine getiriyorlar. Ve artık yadsınamaz bir gerçek ki her ülkenin kendi kimliği inşasında sporun da çok önemli bir yeri var. Bundan dolayı köklü bir cemiyet olan Spor Yazarları Derneğinin hizmetlerinin güzelliklere vesile olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Köşger ve beraberindekiler açılış kurdelesini keserek hizmete açtıkları yeni tesiste incelemelerde bulundular. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor