ADANASPOR, SAKARYA’YI BEKLİYOR

İki maçlık galibiyet özlemini Giresun deplasmanında 1-0’lık skorla dindiren Adanaspor’da gözler Sakaryaspor’a çevrildi. Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Turuncu-Beyazlılar, maç saatini beklemeye başladı. Yeni Adana Stadyumu’nda saat 16.00’da oynanacak maçı Yiğit Arslan yönetecek. Arslan’ın yardımcılıklarını Hüsnü Emre Çelimli ile Sezgin Çınar yaparken, Abdulbaki Ayyıldız da dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Teknik Direktör Kemal Kılıç, antrenmanda futbolcularla birebir ilgilenerek Sakaryaspor karşısında oynatacağı taktikleri gösterdi. Futbolcuların antrenmandaki hırsı ve istekleri Kemal Kılıç’ı oldukça memnun etti. Kemal Kılıç antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “İki haftalık aradan sonra geçen hafta deplasmanda zorda olsa Giresunspor’u 1-0 yenerek rakiplerimizin 2 puan önüne geçtik. Bu avantajımızı bugün oynayacağımız Sakaryaspor’u yenerek de devam ettirmek istiyoruz. Güçlü bir rakiple oynayacağız, ona göre çalışmalarımızı yaptık, evimizde kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın stada gelerek bizlere destek olmasını bekliyoruz. Bu hayati önem taşıyan maçta onların desteğine büyük ihtiyacımız var. Futbolcularımla hafta başından bu yana Sakaryaspor’un oynadığı maçların videosunu birlikte izledik. Onların zayıf taraflarını ve güçlü taraflarını gördük. Antrenmanlarda da buna göre çalışmalarımızı yaptık. Şimdi sahaya çıkıp taraftarlarımızın da desteğiyle Sakaryaspor’u yenerek daha üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz de bulunuyor” diye konuştu.

Öte yandan Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay da sosyal medya hesabından taraftarlara çağrı yaptı. Akif Kemal Akay, “Haydi Adana, maça gidiyoruz. 9 Mart Cumartesi günü kentimizin takımı Adanaspor’un Sakaryaspor ile karşılaşmasını birlikte izleyeceğiz. Sporseverlerimiz için otobüslerimiz saat 14.00’te Yaşar Kemal Kültür Merkezi’miz önünden hareket edecek ve Yeni Adana Stadyumu önünde çorba ikramımız olacaktır. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.(HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor