ADANASPOR’DA STRESLİ HAFTALAR BAŞLADI

Adanaspor, son 8 haftaya gelirken aldığı bir puana sevinirken, rakibi Tuzlaspor’un deplasmanda aldığı galibiyetle sevinci yarım kaldı ve stresli haftalar başladı.

Trendyol 1.Lig’de 26.haftanın oynanan maçların sonuçlarına göre Adanaspor, bir basamak daha geriye düştü. Rakiplerinden Tuzlaspor, deplasmanda şampiyonluk adayı Kocaelispor’u 2-1 yenerek Adanapor’la puanlarını eşitledi ve averajla üstüne çıktı. Astor Enerji Şanlırufaspor ise kendi sahasında Göztepe’ye 1-0 mağlup olunca 24 puanla kalarak 16.sırada kaldı.

Ligde 8 maç kaldı. Adanaspor, bu sekiz maçın 4’ünü kendi sahasında 4’ünü de deplasmanda oynayacak. Turuncu-Beyazlılar, kendi sahalarında şampiyonluğun en büyük adaylarından Eyüpspor, yine play-offun iddialı takımlarından Bodrum Futbol Kulübü, şu an bir maçı eksik olmasına rağmen 28 puanda bulunan Manisa Futbol Kulübü ve ligin son haftasında da Teksüt Bandırmaspor ile sezonu kapacak. Adanaspor’un deplasmanda oynayacağı takımlar ise bu hafta sonu Ümraniyespor’a konuk olduktan sonra, Gençlerbirilği’ne gidecek, ligin 31.haftasında Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü’ne konuk olacak olan Adanaspor, deplasman maçlarını 33.haftada ligden düşmesi neredeyse kesinleşen Altay ile oynayacak.

Adanaspor’un bu sekiz haftalık periyotta nasıl bir performans göstereceği ve kaç puan alacağını herkes merak ediyor. Şu an 27 puanda bulunan Adanaspor, bir altındaki Şanlıurfaspor’un 24, üstündeki takımlardan Tuzlaspor’un 27, Manisa Futbol Kulübü’nün 28, Ümraniyespor’un 30 ve Ankara Keçiörengücü’nün 31 puanı bulunuyor. Turuncu-Beyazlılar, en yakın rakibi Tuzlaspor ile ikili avreajda da eşit durumdalar. Şu anki puan tablosuna göre Tuzlaspor’un -16 averajı bulunurken, Adanaspor’un -17 averajı bulunuyor. Bu 8 haftalık periyottaki en az hata yapan ve fazla puan toplayanan ligde kalacağı beklenirken, Adanaspor’un Sakaryaspor karşısında oynadığı futbol ve mücadele biraz olsun taraftarları mutlu ederken, ele geçirilen pozisyonları da cömertçe ve beceriksizce harcamalarını da eleştirdiler.  (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor