OYA TEKİN’DEN ADANASPOR’A ZİYARET

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin, Adanaspor Kulübü’nü ziyaret etti. Oya Tekin’i, Başkan Bayram Akgül ve Başkan Yardımcısı Erkin Ali Doygun karşıladı.

Oya Tekin, Çatalan Tesisleri’ne gelerek burada bir süre Başkan Bayram Akgül ile görüştükten sonra futbolculara da başarılar diledi. Oya Tekin burada yaptığı konuşmada, “Adanaspor’un bu zor durumdan çıkacağına inanıyorum. Başkanımız Bayram Akgül takımı için elinden geleni yapıyor, bizler de ona destek olmak için buradayız. Bundan sonraki süreçte daima Adanaspor’a destek olmak için elimden geleni yapacağım. Bundan sonraki süreçte başta Bayram Akgül başkanımız olmak üzere, tüm yönetim, teknik heyet ve futbolculara başarılar diliyorum” derken, Bayram Akgül de, “Sayın Oya Tekin’in nazik ziyaretleri bizleri memnun etti. İlk defa bir siyasetçi buraya gelerek hem bizlerle, hem de futbolcularımızla bir araya geldi. Bizleri bu zor günümüzde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Şimdi küskünlük zamanı değil, şimdi birlik zamanı, bu takım sadece benim takımım değil, tüm Adana’nın takımı. Onun için hep birlikte taşın altına elimizi koyup takımı bu zor günlerden kurtaracağız” dedi.

Diğer taraftan Adanaspor’un bu hafta sonu Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç yönetimnide başladı. Antrenmanı Başkan Bayram Akgül ile birlikte Başkan Yardımcısı Erkin Ali Doygun ve CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin hep birlikte izleyerek futbolculara moral verdiler. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli oldukları gözlendi. Kendilerini ziyaret eden Oya Tekin’e de teşekkür eden futbolcular, “Sayın Oya Tekin’in buraya kadar gelerek bizleri ziyaret etmesi ve bizlere destek olması bizleri oldukça mutlu etti. Bizlerde bundan sonraki süreçte elimizden geleni yaparak takımın ligde bırakacağız” dediler. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor