FIFA’dan Adana Demirspor’a 3 dönem tranfser yasağı geldi

FIFA, transfer yasağı alan kulüplerin listesini duyurdu. Listede Trendyol Süper Lig’den 7 takım bulunurken, bu takımlardan birisi de Adana Demirspor oldu.

FIFA, Demirspor için verilen cezayı sayfasında güncelledi ve 3 dönem tarnsfer yasağı verildiği bilgisi verildi. Yasağın Onyekuru ve Cisse’nin alacaklarından kaynaklandığı ileri sürülüyor. Bu paranın ödenmesi halinde üç dönem transfer yasağının kalkması ihtimali söz konusu. Diğer taraftan Adana Demirspor kulübünden transfer yasağı ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Kulübümüzle ilgili olarak yaz transer döneminde de itibar zedeler nitelikte haberler ile karşılaşmıştık. Bu transfer yasağı kalıcı nitelikte değildir. Kararlar kesinleştikten sonra dosyalar ilgili gerekli aksiyonlar alınacak ve yasaklar kaldırılacaktır” denildi.

Bilindiği üzere Adana Demirspor’da ara tranfser döneminde birçok futbolcu kulüpten ayrılmıştı. O dönemlerde zor günler geçiren Mavi-Lacivertliler, çok kötü sonuçlar almış neredeyse küme düşme potasına girecekti. Son dönemde toparlanan ve iki haftada aldığı 4 puanla puanını 36’ya çıkartarak bir nebez olsun rahatlayan Adana Demirspor’da şimdi de transfer  yasağının gelmesiyle birlikte gelecekte nasıl bir yol çizileceği merak konusu oldu. Öte yandan Mavi-Lacivertliler’de Cumartesi günü Yeni Adana Stadyumu’nda saat 20.30’da oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına da hız kesmeden devam ediyor. Futbolcuların antrenmanda oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Özellikle Balotelli’nin antrenmandaki hırsı ve arkadaşlarıyla olan iyi ilişkileri Teknik Direktör Hikmet Karaman’ı oldukça mutlu etti. Balotelli’nin bu haftaki Sivasspor maçında cezalı olmasından dolayı takımda yer alamayacak. Diğer forvet adaylarının form durumlarının kötü olması Hikmet  Karaman’ın takıma ileri uçta nasıl bir oyun oynacağı merak ediliyor. Adana Demirspor-Sivasspor maçını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay, Aleks Taşçıoğlu yaparken, Yasin Kol da dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor