7 yaşında ana haber bülteni sundu

ADANA (BÖLGE)-Dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olma özelliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünkü resmi törenlerin dışında renkli görüntülere de sahne oldu. Özellikle bayramın geleneği haline gelen devlet kademelerinde başkanlık koltuğuna oturan çocukların, devlet adamlığı ciddiyetiyle verdikleri ilk mesajlar dikkat çekiciydi.

‘Büyümüş de küçülmüş’ denilen bugünün küçükleri, zaman zaman bu koltuklara oturarak, büyüklere ders verdiler. İzleyenler, “Keşke dünyayı çocuklar yönetse” demekten kendilerini alamadılar.

ANA HABER BÜLTENİ SUNDU

Resmi makam koltuklarına çocukların oturarak gündemle ilgili mesaj vermesinden farklı olarak Adana’dan tüm dünyaya yayın yapan Kanal A Televizyonu bu önemli günde farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 

5 yıldan bu yana Kanal A Televizyonu’nun Haber Müdürlüğü’nü yapan gazeteci Kurtuluş Kılınç, koltuğunu kızına devretti. “Armut dibine düşermiş” dercesine, adeta profesyonel ancormanlara nisbet yaparcasına, mimik ve davranışlarıyla, haberi adeta yaşayarak sunum yapan Sinemyis Gupse Kılınç, bu zor görevin üstesinden başarıyla gelmesini bildi.

Ana haber bülteninde ilk haberin ardından babası Kurtuluş Kılınç ile canlı yayında bir süre sohbet eden Sinemyis Gupse Kılınç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çok sevdiğini, bugünü tüm dünya çocuklarına armağan eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, vatan savunmasında yer alan tüm şehit ve gazilerimize teşekkür etti.

Çocukların bayramını kutlayan minik Sinemyis Gupse, tüm dünya çocuklarının mutlu olduğu, birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığı, savaşsız bir dünya istediğini dile getirdi.

Kanal A TV izleyicileri de yaşanan o anları cep telefonlarından kaydederek sosyal medyadan paylaştı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor