VALİ KÖŞGER, ŞEHİT AİLERİ VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 10 Nisan Polis Haftası programını kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Adana Polisevinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Köşger’in yanı sıra; İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

İftar programında şehit ailelerimizin ve gazilerimizin hal ve hatırlarını soran, onlarla sohbet eden Vali Köşger, Ramazan ayı vesilesiyle şehitlerimizin emaneti olan kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimizle aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Polis Teşkilatımızın 179 yıldır devletimiz ve milletimiz için çok önemli vazifeler ifa ettiğini, bu vazifeler doğrultusunda da aziz milletimizin gönlünde çok önemli bir yer edindiğini ifade eden Vali Köşger, Polis Teşkilatı mensuplarına vazifelerinde başarılar dileyip tüm konukların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Ülkemizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin rahmet ve minnetle yad edildiği iftar programı, duaların okunmasının ardından davetlilerin orucunu açmasıyla devam etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor