Kaplan, start verdi

HABER: Uğur BAŞARAN

Adanaspor, devre arası kamp çalışmalarına start verdi. Turuncu-Beyazlılar Spor Toto 1.Lig’in ikinci yarısı için çalışmalarına Adana’da toplanarak başladı. Osman Yereşen Tesisleri’nde biraraya gelen futbolcular, düz koşu ve stretching çalışması yaparak ilk günü tamamladılar.

FUTBOLULARLA TOPLANTI YAPTI

Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan çalışma öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. Demirbakan, “Ligin ikinci yarısına daha iyi hazırlanıp ilk yarıdaki hataları yapmamaya çalışacağız. Adanaspor’u layık olduğu yere getirip, taraftarlarımızı mutlu etmek için çabalayacağız. Şimdi önümüzde tek düşüncemiz, ligin ilk maçında oynayacağımız Elazığspor maçını konstantre olmak olacaktır.”

NEŞELİ İDMAN

Turuncu-Beyazlı futbolcular, antrenman boyunca neşeli tavırlarıyla dikkat çektiler. Soğuk havaya rağmen sezon öncesi çok istekli göründüler. Adanasporlu futbolcular, “Yeni sezona çok iyi hazırlanıp, bizden beklenen başarıyı gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dediler.

Dün sabah  Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde gerçekleşen antrenmanla sürdürdü. Adanasporlu futbolcular, 1 saat 20 dakika süren antrenmanda kuvvet çalışması yaptı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor