SERKAN KIVANÇ ŞİRE ŞİMDİDEN TÜM TAKIMLARIN GÖZDESİ OLDU

2021’den beri Adanaspor altyapısında oynayan Serkan Kıvanç Şire, futbolculuğu ve kişiliğiyle hem hocalarının, hem arkadaşlarının hem de rakip takımların arasında vaat gösteren genç bir futbolcu olarak gösteriliyor.

Adanaspor Altyapısında U16 Takım Kaptanı stoper olarak oynayan 28.07.2008 doğumlu Serkan Kıvaç Şire, oynadığı mücadele ile A Takımına göz kırpıyor. Stoper mevkisinde mücadele eden 16 yaşında ve 1,83 cm. boyundaki Kaptan Serkan hem takım içerisindeki uyumu, efendiliği hem de antrenmanda gösterdiği performans ile arkadaşlarına da örnek oluyor.

Sezon başından beri oynadığı müsabakalar içerisinde özveri ile mücadele eden Kaptan Serkan Kıvanç Şire, A Takıma göz kırptığı kadar rakip takımlarında gözdesi oldu. Altyapı antrenörleri “Genç yaşına rağmen gelecek vaat eden kalburüstü bir futbolcu. Önümüzdeki sezonda tüm takımların transfer listesine girecek kapasitede bir oyuncu. Böyle genç yetenekli bir futbolcuların altyapımızdan yetişmesi bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştular. (BÖLGE SPOR)

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor