ŞİMŞEK, LİGİ GALİBİYETLE KAPATMAK İSTİYOR

Adana Demirspor, 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Rams Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Mavi-Lacivertliler, Başakşehir’i yenip ligi galibiyetle tamamlamak istiyorlar.

Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde kendi tesislerinde yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Ligin son maçına çıkacak olan futbolcular, “Son iki haftada kendimize yakışmayan sonuçlar aldık. Bunlardan en kötüsü de kendi saha ve seyircimiz karşısında Gaziantep Futbol Kulübü karşısında aldığımız 6-1’lik galibiyet. Bu mağlubiyeti unutamıyoruz, bunu da geçen hafta Bitexen Antalyaspor karşısında da gördük. Bir türlü kendimizi oyuna veremedik, elime geçirdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Sanki hepimizin ayakları bağlandı bir türlü istediğimiz vuruşları yapamadık ve oradan da mağlubiyetle ayrıldık. Artık ligin son maçına çıkıyoruz. Hem de taraftarlarımızın huzurunda. Stada gelecek olan taraftarlarımıza son maçımızda galibiyet hediye ederek onları evlerine mutlu göndermek istiyoruz” dediler.

Teknik Direktör Hikmet Karaman da, “Gerçekten hafta başından bu yana futbolcularımla artık yolun sonuna geldiğimizi konuştuk. Bu maçı kazanıp taraftarlarımızla barışmak istiyoruz. Onların desteğiyle kötü günden çıktık, yine bu kötü günden Başakşehir’i yenerek çıkacağız. Taraftarlarımıza ligin son maçında evlerine mutlu göndermek zorundayız. Onlara bazen çok kötü günler yaşattık, onlar bunu hak etmedi. Ama futbolda sevinmek ne kadar normalsa, üzülmek de normal olmalı. Şimdi herşeyi unuttuk, Pazar günkü maça odaklandık. Bu maçı galibiyetle kapatıp, daha sonra yönetimin vereceği kararları bekleyeceğiz. Nasıl bir yol izlenerek, devam edip etmeyeceğim bu maçtan sonra belli olacak. Gidersem de burada çok mutlu anılarım oldu, taraftarlarımızla iyi bir diyaloğ içerisinde olduk, mutlu ayrılacağım” dedi. Adana Demirspor-Başakşehir maçını Burak Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını Abdullah Uğur Sarı ve Gökhan Barcın yaparken, Feridun Daldaş da dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor