ADANASPOR’DA DEVİR RESMİ SÖZLEŞMEYE KALDI

2023-2024 sezonunun son haftasında aldığı galibiyetle ligde kalan Adanaspor’da şimdi tüm gözler satışa çevrildi. Adanaspor’un satışıyla ilgili ön sözleşmenin yapıldığı, artık resmi sözleşme yapılarak satışın gerçekleşeceği belirtildi. Resmi sözleşme yapıldıktan sonra da devir işlemleri başlayacağı ifade edildi.

Adanaspor’un Bandırmaspor’u 1-0 yendikten sonra ligde kalmasından sonra Başkan Bayram Akgül, soyanma odasına giderek futbolculara veda konuşması yapmıştı. 18 yıldır Adanaspor’u yöneten Bayram Akgül’ün daha sonra başkanlığı bıraktığını belirten açıklama yapılmış, işadamı Ergin Göleli’ye satışına yönelik görüşmelere başlandığı açıklaması yapılmıştı.

Adanaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada şunlar söylenmişti; “Bu kapsamda işadamı Ergin Göleli ile Adanaspor’un satışıyla ilgili görüşmelere başlanmıştır. Bu süreçte, kulübümüzün menfaatleri ve geleceği her zaman ön planda tutulacak olup, tüm görüşmeler şeffaf bir şekilde yürütülecektir. Taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgisi dahilinde gerçekleşecek olan bu süreçle ilgili gelişmeler düzenli olarak paylaşılacaktır. Adanaspor yönetimi olarak, desteklerinizin ve anlayışınızın bu önemli süreçte bizim için çok değerli olduğunu belirtmek isteriz” denildi.

Öte yandan Adanasporlu yetkililerlerden aldığımız bilgiye göre, şu an Bayram Akgül’ün başkanlığının devam ettiği, satışla ilgili ön sözleşmenin yapıldığı, bundan sonra herşeyin resmi sözleşmeye kaldığı belirtildi. Bayram Akgül ile Ergin Göleli’nin hala görüştükleri ve resmi sözleşmeyi de en kısa zamanda atmaları bekleniyor. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor