ÇUKUROVA’DA KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

 

(HABER MERKEZİ)- Çukurova Belediyesi, bu yılda Kurban Bayramı’nda kesim hizmetini ücretsiz olarak verecek. Kurban satış noktası olarak önceki yıllarda olduğu gibi fuar alanının yanındaki boş alan belirlenirken, kurban kesim hizmeti ise Kurban Bayramının birinci ve ikinci günleri 5 ayrı noktada ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Değerli Çukurovalılar,

Çukurova Belediyesi olarak, Kurban Bayramı süresince kurban satış noktası olarak belirlediğimiz Yüzüncüyıl Mahallesi Fuar Alanı yanındaki alanda kurban alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ücretsiz kurban kesim hizmetimiz ise bayramın birinci ve ikinci günlerinde, 08.00-17.00 saatleri arasında Yurt Mahallesi Sosyete Pazarı İçi, Toros Mahallesi Semt Pazarı, Huzurevleri Mahallesi Semt Pazarı, Beyazevler Mahallesi Miraç Camii Yanı ve yine Yüzüncüyıl Mahallesi Fuar Alanı yanındaki alanda verilecektir.

Kurban kesim hizmetlerimiz dini kurallara uygun olarak gerçekleştirilecek ve her kesim noktasında yeterli sayıda din görevlisi, kasap, veteriner hekim ve sağlık ekibi görev alacaktır.

Sizlerin huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmeniz için çalışmaya devam edeceğiz. Kurban Bayramı’nın Çukurova’mıza, ülkemize ve dünyaya barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor