17.Bahar Şenlikleri büyük coşku ile yapıldı

HABER: Mehmet KOL

ADANA (BÖLGE)-Güney Eğitim Vakfı’nın 17.Bahar Şenlikleri, büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Güney Eğitim Vakfı’nın düzenlemiş olduğu, 17. Bahar Şenlikleri tamamlandı. Bahar Şenliklerine, Zeydan Karalar, Akif Kemal Akay ve Ümit Onatça’da katıldı.

Düzenlen bahar şenliklerinde birçok yarışma düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı şenliklerde, yemek yeme yarışması, dans gösterileri, oyun etkinleri gibi birçok etkinlik düzenlendi. Bahar şenliğinden gelecek olan gelir, eğitim alanına aktarılacak. Zeydan Karalar bu bağlamda, 20 bin TL bağış yapacağını açıkladı.

KARALAR: SEYHAN DA BİZİM KALEMİZ OLDU

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şenliğin açılışında yaptığı konuşmada, “Bize olan güveninizi boşa çıkarmayacağız” dedi.

Karalar, “ Sizin desteğiniz, bizim için çok önemli. Sizler sayesinde buradayız ve sizin güvenizi boşa çıkarmayız. Ben borçlardan ve durumun vahimliğinden bahsederken buna rağmen herkes Zeydan yapar diyor. Bu bize olan güvenin kanıtıdır. Herkes Çukurova CHP’nin kalesi diyordu artık Seyhan’da bizim kalemiz” dedi.

Güney Eğitim Vakfı Başkanı Uzm.Dr.Hasan Boğa da, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, Seydan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Geleneksel olarak yaptığımız bu tür etkinliklerin gelirin tamamı maddi durumu iyi olmayan öğrencilere aktarılacaktır. Başkanımız Zeydan Karalar’ın da 20 bin TL bağış yapacak olması bizleri de ayrıca mutlu etti” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor