BAŞKAN EMRAH KOZAY’DAN BAYRAM TEMİZLİĞİ ALARMI

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, vatandaşların ağız tadıyla bayramı huzur içerisinde geçirmesi için her türlü önlemleri aldıklarını belirterek, zabıta ekiplerinin denetimlerini sürdüreceklerini söyledi, halkın kurban bayramını huzur içinde geçirmeleri dileğinde bulundu.

 

(HABER MERKEZİ)-Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaklaşan Kurban Bayramı öncesi halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerini sıklaştırırken, aynı anlayışın bayram sonrası da sürdürüleceği açıklandı

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, halkın Kurban Bayramı’nı kutlayarak, gereken her türlü önlemlerin alındığını belirterek özverili çalışan ekip elemanlarına da teşekkür ederek şu açıklamayı yaptı;

“İşletme sahiplerinin ruhsatlarına, yangın tüplerine, hijyen belgelerine bakılarak düzeltilmesi gereken kısımlar hakkında bilgilerin de verildiği kontrollerde, temizlik ve hijyen koşulları, personelin kişisel bakımı, ürün gramajları, son kullanım tarihi ve saklama koşulları, etiketlerin görünür şekilde yer alması, tezgahların durumu titizlikle kontrol edildi.

Denetimlerden oldukça memnun görünen Çukurovalılar zabıta ekiplerine teşekkür ederken, devamlılığı da kontrollerle denetlenecektir.Vatandaşlarımızın ağız tadıyla bayramlarını huzur içerisinde geçirmesi için elimizden geleni yapacağız. Zabıta ekiplerimiz bayram öncesi ve bayram içerisinde dahi denetimlerini ve çalışmalarını sürdürecek. Şimdiden tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor