ADANASPOR TOPLANDI

Adanaspor, 2024-2025 sezon hazırlıklarına başlamak için Çatalan Tesisleri’nde toplandı. Takımın başında Altyapı sorumlusu Eyüp Arın’ın çıkacağı belirtildi. Kampla ilgili daha sonra bilgi verileceği ifade edilid.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, 2023-2024 sezonunun son maçında takım kümede kaldıktan sonra yaptığı açıklamayla takımı bıraktığını açıklamış ve bir süre satış işlemleri devam etmişti. Satış sürecinde istenilen sonuç alınamayınca Bayram Akgül tekrar başkanlığa devam etti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, “Şu anda başkanımız Bayram Akgül, takımla ilgili çalışmalara başladı. Yeni hoca bulunana kadar takımı Eyüp Arın hoca çalıştıracak. Yeni sezon hazırlıklarımıza dünden itibaren başladık. Mevcut futbolcularla çalışmalara devam edeceğiz. Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz yeni sezon ile ilgili çalışmalara başlayacaklardır” denildi.

Başkan Bayram Akgül, “2023-2024 sezonu gerçekten bizim için çok zor geçti. Son maçta ligde kalmayı başardık. Ben de çok yorulduğumu hissettim ve takımı bıraktığımı açıkladım. Takımı satma konusunda görüştüğümüz arkadaşımızla her konuda anlaştık, ancak ödemeler ve temettü konusunda anlaşamadık. Biz de satış sürecini kapattık. Şimdi önümüze bakmamız lazım. Takımda kimin kalıp, kimin gideceği daha belli değil. Şu anda Eyüp hocamız takımın başında. Yeni teknik direktör konusunda arayışlarımız devam ediyor. Hoca bulduğumuz takdirde onun vereceği rapor doğrultusunda gidecek ve kalacak oyuncular belli olacak, ona göre de transfer yapacağız” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor