ADANA DEMİRSPOR, TEKNİK DİREKTÖR MİCHAİL VALKANİS İLE ANLAŞTI

Adana Demirspor, son olarak Ajax’ta yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Michail Valkanis ile anlaştı. Mavi-Lacivertliler’in her konuda anlaştığı 49 yaşındaki teknik adamın Türkiye’ye geldi. Başkan Başkan Murat Sancak ile son detayları görüştükten sonra Teknik Direktör Michail Valkanis kendisini 1+1 yıllığına Adana Demirsporlu yapan imzayı attı.  Son olarak Ajax’ta yardımcı antrenörlük görevini yapan Michael Valkanis, Hapoe Tel Aviv ve Eupen’i de çalıştırdı.

Adana Demirspor, Bolu’daki kamp çalışmalarına Yardımcı Antrenör Serkan Damla ve Nedim Askeri’nin yönetiminde devam ediyor. Yeni sezona odaklanan Mavi-Lacivertli futbolcular, burada güç depolayarak hazırlanıyorlar. Adana Demirsporlu futbolcular, Yardımcı Antrenör Serkan Damla yönetiminde yaptıkları antrenmandan sonra bir araya gelerek mangal partisi yaparak yorgunluk attılar. İzinli olan ve milli takımdan olan bazı futbolcuların da gelmesiyle neredeyse tam kadroya yakın bir oyuncu topluluğu ile yapılan antrenmanda Serkan Damla, futbolculara yaptıkları yanlışları ve doğruları tahta da gösterdi.  Adana Demirspor, 22 Temmuza kadar Bolu’da çalışmalarını sürdürecek. Ardından ikinci etap için 23 Temmuzda İtalya’ya geçecek. Adana ekibi, İtalya’da Napoli ve Bari ekipleriyle ise birer hazırlık maçı yapacak. Mavi-lacivertliler, 1 Ağustosta kamp dönemini tamamlayıp Adana’ya dönecek ve çalışmalarına kentte devam edecek.

Süper Lig 2024 -2025 sezonu 9, 10, 11, 12 Ağustos 2024 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Geçtiğimiz sezonu Avrupa hedefini kaçıran ve ligi 12. Sırada tamamlayan Adana Demirspor, yeni sezonda ilk 5 içerisinde olmanın hesabını yapıyor. Yardımcı Antrenör Serkan Damla ve Nedim Askeri’nin yönetiminde sıkı çalışan Adana Demirspor’da futbolcuların keyifli çalışmaları teknik heyeti de sevindiriyor. Düne mavi-lacivertliler, Serkan Damla nezaretinde yapılan son antrenmanda, ısınma hareketleriyle başlayıp, ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. İdman, taktik çalışmaları ve çift kale maçla son buldu. Trendyol Süper Lig 9, 10, 11, 12 Ağustos 2024 tarihlerinde başlayacak ve ligin ilk yarısı 20, 21, 22, 23 Aralık 2024 tarihlerinde oynanacak olan 17. hafta müsabakaları ile sona erecek. İkinci yarı ise 3, 4, 5, 6 Ocak 2025 tarihlerinde oynanacak olan 18. hafta müsabakalarıyla başlayacak ve sezon 1 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor