HALUK LEVENT, HALUK TOKEN GİRİŞİMİNİ SONLANDIRDI

(HABER MERKEZİ)-Adanalı sanatçı ve AHBAP Kurucu Başkanı Haluk Levent, HALUK TOKEN girişimini sonlandırma kararı aldığını duyurdu.

Haluk Levent, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu;

“Canlarım. Bildiğiniz gibi Haluk Token için daha önce sosyal medya hesaplarımdan duyuru yapmıştım. Çok fazla yorum aldım. Destekleyenler oldu, karşı çıkanınız oldu, bekle diyenler oldu. Bu kapsamda tamamen sosyal fayda temelinde oluşturduğumuz ve gelecekteki yardım projelerinde, acil ihtiyaç zamanlarında çok faydalı olacağına emin olduğum Haluk Token GİRİŞİMİMİ SONLANDIRMA kararı aldım.

Sizler benim canlarımsınız.
Sizler benim yoldaşımsınız.
Sizin tavsiyeleriniz bir aile ferdinin tavsiyesi gibidir benim nazarımda.

Müziğin ve daha da önemlisi iyiliğin değerini yükseltme hayalime ortak olan, yenilikçi platformlarında bana alan açan Bitexen’e çok teşekkür ediyorum. Projemi destekledikleri gibi bu kararımda da beni anlayışla karşıladılar. İş birliğimizin her aşamasında gösterdikleri destekleyici tavrı şu anda da sürdürüyorlar. Bu nedenle tüm Bitexen ekibine çok teşekkür ediyorum.

Geçmiş yıllarda birlikte projeler gerçekleştirdiğimiz, yakından tanıdığım Bitexen’e olan güvenim bu projenin hayata geçmesinin en büyük etkenlerinden oldu. Her zaman benim ve Ahbap’ın en büyük destekçilerinden olmaya devam edecekler. Kendileri ile birlikte olmaktan mutluluk duyacağım.

Bu vesileyle benimle aynı hayali paylaşarak Haluk Token alan herkese destekleri için çok teşekkür ediyorum. Bitexen gerekli tüm açıklamayı ayrıca yapacak takip etmenizi rica ederim.”

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor