FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen fidan dikme programına katıldı.

15 Temmuz demokrasi şehitlerimizin aziz hatırası için Sarıçam ilçemiz Menekşe Mahallesi’nde oluşturulan ormanda 251 adet fidan toprakla buluştu.

Diktiği fidanların can suyunu veren Vali Köşger, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını dile getirdi.

Etkinliğin ardından kısa bir açıklamada bulunan Vali Köşger, şehitlerimizin uğrunda canlarını feda ettiği vatan topraklarını daha da yeşillendirmek, onların anısını yaşatmak adına dikilen her bir fidanın demokrasi mücadelemizin birer simgesi olacağını dile getirdi.

Bu anlamlı program vesilesiyle vatanımız, kutsal değerlerimiz ve bağımsızlığımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise sağlıklı ve uzun ömürler dilediğini ifade eden Vali Köşger, “Onların kahramanlıkları ve fedakarlıkları, bu topraklarda özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın teminatı olarak daima hatırlanacaktır. Dikilen her fidan, şehitlerimizin anısını yaşatacak ve bizlere onların bıraktığı emaneti koruma sorumluluğumuzu hatırlatacaktır. Ruhları şad olsun.” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor