DOĞUKAN EMEKSİZ ADANASPOR’DA

Adanaspor, Manisa Futbol Kulübü’nde forma giyen kanat oyuncusu Doğukan Emeksiz’i kadrosuna kattı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, tranfserin gerçekleştiği ve kampa katılacağı belirtildi. Son olarak Manisa Futbol Kulübü’nde forma giyen 24 yaşındaki futbolcu ile anlaşmaya varıldığı belirterek, “Hoş geldin Doğukan Emeksiz” denildi.  Öte yandan Turuncu-Beyazlılar, ikinci hazırlık maçında bugün saat 17.00’de The Sign Hotel sahasında Kocaelispor ile hazırlık maçı yapacak.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Adanaspor, önceki gün Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Turuncu-Beyazlılar’da tüm futbolcular neredeyse şans buldu. Adanaspor, ilk yarıda rakibinin ataklarına karşılık vermekte zorlandı.

Maçın 38.dakikasında Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü atağında orta alandan Mehdi’nin pasında sol kanattan hareketlenen Eren topla ceza sahasına girdi ve yerden penaltı noktasına çıkardığı topa Ahmet Han düzgün bir vuruşla topu Adanaspor ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının kalan bölümünde de oyunun kontrülünü bulunduran takım yine Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü oldu. Her iki ekibin çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince ilk yarı 1-0 Çorum Futbol Kulübü’nün lehine bitti.

İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf Adanaspor oldu. Topa daha çok sahip olan Adanaspor olmasına rağmen Çorum Futbol Kulübü ani ataklarla etkili oldu. Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü Kasango, Masis ile yakaladığı net pozisyonlardan yararlanamadılar.

Maçın 75.dakikada sol kanattan gelişen Adanaspor atağında ceza sahası içinde meydana gelen karambolde Burhan’ın vuruşunda savunmaya çarpan top köşeden Çorum Futbol Kulübü ağlarına giderek durum 1-1 oldu. Kalan bölümde hem Adanaspor, hem de Çorum Futbol Kulübü’nün çabaları sonucu değiştirmeye yetmeyince dostça başlayan maç dostça bitti: 1-1.

Her iki takımın teknik ekibi oyundan çok, futbolcuları göme fırsatı bulduklarından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, iyi bir sınav oldu dediler. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor