KAPLAN HAZIR DEĞİL

Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu’da ikinci hazırlık maçında geçen sezon Süper Lig’e çıkmayı son anda kaçıran Kocaelispor’la karşılaştı. Turuncu-Beyazlılar, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Adanaspor, Muhammed Emin, Fatih Kurucuk, Feyzi Yıldırım, Serkan İzmiroğlu, Harun Alpsoy, Check Diakite, Daba, Emircan Aksu, Burhan Tuzun, Metehan Altunbaş, Hakan Eroğlu onbiriyle çıktığı Kocaelispor karşısında hiçbir varlık gösteremedi ve lige hazır olmadığı izlenimi verdi.

İlk 15 dakikası her iki takımın kontrollü oyunuyla geçti. Bu dakikadan sonra oyunda ağırlığını koyan Kocaelispor, 32.dakikada ilk golüne kavuştu. Kazanılan köşe vuruşunda ceza sahası dışına açılan topa Appindongaye’nin çektiği şut ağlarla buluştu: 1-0. Bu golden iki dakika sonra Kocaelispor’un ikinci golü geldi. Adanaspor ceza sahası dışında topla buluşan Mendes rakiplerini geçip pasını Pedrinho’ya verdi. Kaleciden seken topu takip eden Mendes altı pasın sağ çaprazıdan vuruşunu yaptı ve top diğer köşeden ağlara giderek durumu 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da üstün başlayan Kocaelispor, tüm oyuncularını değiştirdi. İlk yarıda Gökhan Değirmenci, Appindangoye, Burak Öksüz, Ahmet Oğuz, Muharrem Cinan, Vukovic, Mesut Can Tunalı, Pedrinho, Beridze, Mendes ve Oğulcan Çağlayan ile sahaya çıkan takım, ikinci yarıda Harun Tekin, Tarkan Serbest, Onur Öztonga, Yunus Emre Gedik, Mehmet Yılmaz, Cihat Çelik, Furkan Özyapı, Ahmet Sağat, Serhat Taşdemir ve Barış Alıcı’yı oyuna aldı.

61.dakikada Kocaelispor üçüncü golünü buldu. Barış Alıcı’nın, Adanaspor’un sağ kanadından açtığı ortada ceza sahası içinde Ahmet Sagat’ın dokunuşu ağlarla buluştu: 3-0.  Bu dakikadan sonra Kocaelispor’un farkı artırma çabaları, Adanaspor’un da farkı kapatma çabaları sonucu değiştirmedi ve maçta 3-0 Kocaelispor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Adanasporlu oyuncuların çok dağınık bir futbol oynadığı, bloklar arasında hiçbir iletişim olmadığı karşılaşmada takımın oldukça geride olduğu ve mutlaka takviye yapılması gerektiği gözlendi. Adanaspor yönetiminin bundan sonra da nasıl bir tavır izleyeceği de merak konusu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor